|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
DVD snimači - mala dilema
Početkom tjedna bih išao malo u kupovinu pa me zanima kakva su iskustva forumaša sa DVD-RW uređajima. Birao bih između 4 modela koji su trenutno dostupni u Linksu. Dva su LG-a (GSA-4167 i GSA-4163) i dva Nec-a (ND-4550 i ND-3540). Kolko sam vidio ljudi dosta hvale LG. Proguglao sam malo i našao svašta. Tako se npr. jedan lik žali kako LG dosta štedi na snimačima, manji su veličinom, lakši, plastika zvecka, prekratak hod vratašca pa se grebu diskovi jer se ne može vertikalno izvaditi isl. Zaista, po specifikacijama je stariji 4163 nešto robusniji, teži je oko 200 grama. A tu je još i 2 god garancije LG-a. Nec-ov 4550 je isto nov, recenzije su mu dosta dobre. Jel ga uzeo možda tko? Pioneera 110 bih isključio, koliko sam uspio vidjet na newsima, više ljudi ima problema s njim, kao loša serija ... Možda stariji model LG-a (GSA-4163), ili novi NEC?? Svaka pomoć u izboru dobrodošla! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mogu ti reć da sam prezadovoljan svojim LG-jem (vidi sig), al nije ni Nec ND-3540 loš - dosta njih sam ugradio zajedno s LG-jem. Ne znam kakav je taj novi Nec, a Pioneera bih i ja isključio. Ako dosta ripaš DVD-e, svakako uzmi LG-ja, tu je najbrži, al ne zaostaje ni u ostalim stvarima. Cijeli DVD-R5 mi izripa za cca 10 min, a audio CD u secure modu također za 10 min., najviše 15.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
moja preporuka je i opet LG 4163B... vidio i pionira i NEC-a na djelu... ja koristim LG... DVD RAM je divna stvar... ponekad... a sto se brzine tice... slazem se... kvaliteta izrade? IMO... nema velike razlike medju ta tri uredjaja... ja zadovoljan.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja u 5 godina nikad nisam imao problema sa LG-ijem! Iman njihovu przilicu 2 ipo god i nikad nije zakazala! A frend je uzeo sebi Pioneer Dvd snimac i imo je dosta problema u pocetku, tako da se ni ja nebih odlucio za Pioneer, evo i ja planiram uzet za 15-ak dana Dvd snimac- 99 % ce to bit LG! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam GCE 8520B i GSA 4163B i ne mogu im naci nikakve zamjerke:clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
NEC je bio kraj jos od 2500.jos kad su svi kupovali pionire.. ne vidim razlog da i ovaj najnoviji za kojeg nisam ni cuo da postoji ne valja
__________________ |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
U sličnoj dilemi sam bio i ja prije nekoliko mjeseci. Uzeo sam LG 4163b. Prevagnulo je 2 godine garancije. Inače pržilica radi ko' zmaj i nisam požalio što sam ju uzeo. MOj glas za LG (4163). Ne kažem da su ostale loše jer ih nisam previše upoznao, ali ova je OK.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|