|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Gdje vani (.at, .si) kupiti hardware
Kupio bi grafulju,cpu,matičnu ram, napajanje. Nedamise dati 7000kn kod nas i htio bi proći jeftinije + merverštojer uzeti. Igrao sam na kartu www.e-bug.at ali oni su sada u njemačkoj. Zanima me da li netko zna gdje bi mogao ići u Austriji ili Sloveniji, (nešto tu oko Graca, Beča, ne Insbruk itd.). puno hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako se ne varam e-bug imas u austriji ali ti je negdi na pola puta izmedju gratza i beca pogledajhttp://www.geizhals.at/ to ti je nesto slicno ka kod nas nabava.net
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
GTO²
Datum registracije: Sep 2005
|
jel postoji takva stranica i za Njemacku?
![]() |
#4 |
Registered User
|
Tooma: E da e-bug postoji naveden tamo na toj adresi između Beča i Graca, ali htio bih da mi to netko potvrdi da je to tamo stvarno dućan i tako to da ne bi ja malo po ćevape ko debil. Napisao sam mail ovima u ebug ali debili ne odgovaraju. JEl netko može potvrditi da je gore na toj adresi dućan ili samo ured ili nešto takvo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ovako u samom Grazu najjeftiniji je www.peluga.at--- Peluga nakon toga www.goesta.at-- Gösta Pongratz pa www.birg.at--- Birg na putu prema Grazu postoji još www.nippon.at --- Nippon Computer diskont, Ja sam kupovao u Pelugi i u Gösti i zadovoljan nikad nikavih problema roba radi bez greške. Kupovao sam 2× Bequiet 80mm vent TSST 1912 DVD ROM NEC 3520 DVDRW Corsair XL MX1000 za nippon znam da su vjerojatno najjeftiniji.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Puno hvala na odgovoru Isus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||