|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Izlazi mi stalno iz igre.
Imam problem, naime, na PCu mi stalno izlazi iz igre. Kao da sam stisnuo alt i f4 ili alt i tab, samo mi izađe iz igre na desktop,a igra se ostane vrtjeti u pozadini. Specifikacije: - MSI R7 260 - Intel G1840 + stock cooler - Corsair Vegenance DDR3 - 4GB - Asus H81 - XFX Core Edition 450W - Seagate Baracuda 1TB - Windows 7 Mislim da je do atieve grafe, jer sa Intel E7200 i Gainward GTX 650 nisam imao te probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel baci kakvu grešku, koja igra, kaj veli Event Viewer?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nikakva greška, ne crasha mi se igra. Nego se samo nastavlja vrtjeti u pozadini dok sam ja na desktopu. Ove starije koje nisu toliko zahtjevne (Need for Speed Underground 1 i 2, Carbon, Pro Street, Undercover.), s njim imam problema. Dok s novim igrama koje su zahtjevnije je sve ok (tipa Civilizacija 5). Nemam Event Viewer, ali ću pokrenuti, tj baš me zanima što će reći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Omicron Alpha resident
|
Probaj updejtati DirectX: http://www.microsoft.com/en-us/downl...ils.aspx?id=35 Isto tako probaj neku drugu verziju drivera jer je moguće da oni zajefrkavaju.
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Windowsi su problem. Jer sam imao i prije windows 7, ali drugu verziju. Anyway ... imam jednu verziju win7 na CDu, a drugu veziju na USBu, nisu iste verzije. Da skratim .. Koji DVD čitač da kupim? Imam Asus H81 matičnu za koju treba SATA čitač, a ja sam do sad imao old-school. Pa ako može preporuka za SATA čitač, što jeftinije to bolje, makar da baš nije zadnje smeće. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Omicron Alpha resident
|
Windows 7 su u osnovi Windowsi 7 i bez obzira na verziju ako je na jednima radilo onda mora i na drugima. Bez da spominjem legalnost dotičnih gotovo sigurno je u pitanju ili neki driver ili neka DirectX komponenta koja možda ili nedostaje ili nije ispravno instalirana.
![]() |
#10 |
Premium
|
Windowsi su .. da skratim, u pon. ću kupiti čitač, pa javim kako će biti s novim windowsima, jer imam drugu verziju na CDu .. ugl. u pon. nastavak priče. Hvala svima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|