|
![]() |
#1 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Strah od kravljeg ludila
Je li u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru na Rebru umrla žena od ljudskog oblika Creutzfeldt-Jakobove bolesti ili kravljeg ludila? Nagađa se da je posrijedi kravlje ludilo te da je upravo ta dijagnoza potvrđena u jednom laboratoriju u Parizu. Na Klinici za neurologiju na Rebru prije desetak dana umrla je pedesetšestogodišnja pacijentica, i to, kako sumnjamo, od Creutzfeldt-Jakobove bolesti, popularno nazvane kravlje ludilo ljudskog oblika rekla nam je predstojnica Klinike prof. dr. Vesna Brinar. Profesorica Brinar ne potvrđuje da je žena umrla od kravljeg ludila, barem dok se definitivno ne potvrdi dijagnoza umrle žene. http://www.vecernji-list.hr/newsroom...02031/index.do |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plasticni kirurg
|
Sto kazete, te pticja kuga, te kravlje ludilo.. : ![]() Tko je kriv za ovakvo stanje? Covjek.. ili zivotinja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Naravno, kad su lakomi za sto vecim profitom. Sto se tice kravljeg ludila. Jer je neprirodno, to sto je napravio covjek. Hranio krave mesom, naravno da je zivotinja podivljala. :mad: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
To rade samo škrtci a njih ima jaaakooo puno na ovom svijetu (doma imam jednog, zvanog STARI koj mi nakon kompa ni žvake više neće kupit ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
...i rekao da idući kupujem sam... ![]() ma dobro i tako ću tada zarađivat neku crkavicu (nadam se) pa budem sklopio nešto kao sada DAGF i 64 3000 i LEica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|