Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.10.2005., 22:45   #1
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
DeLux kucište SLIM

Planiram si uzeti ovo kuciste,ali problemje sot je SLIM i sve bi trebalo biti minijaturno a ne znam gdje se to moze nabaviti,znaci graficka i modem su najveci problem....manji su utori tj,zadnja strana je manja pa ne idu oni kao u obicna kucista....zna tko?

I pitanje koja maticna je najmanja mATX ili?

Hvala na odgovoru...
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2005., 22:49   #2
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
sada bas gledam kod king racunala imaju neki modem "Asonic modem Smartlink short bracket,PCI" sto to znaci short bracket jel je to sto ja trebam,sa kracim onim limenim shitom za zasarafiti na kuciste,ili je to iste dimenzije kao obicni modem..:confused:
FRipper je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.10.2005., 15:36   #3
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Ja sam u staro desktop kućište ugurao mATX ploču. Modemu i grafi (radeon ve) sam uradi sam sktratio limeni shit (kućište je bilo 9 cm visoko) i to je neko vrijeme funkcioniralo bez frke. Slim kartice je kod nas skoro nemoguće nabaviti.

Onda mi je to počelo ići na živce i uz upotrebe flekse i ubodne nastalo je kućišta u koje sada ide ful ATX ploča i kartice normalne visine.
Znači stane normalna grafa, modem, tv kartica, sat kartica i još ostaju dva prazna PCI mjesta.

Ako stvarno misliš ići na slim varijante morati ćeš više koristiti USB periferije, grafika i modem se mogu dosta lako prepraviti, ali slim grafičke su u glavnom sa 64 bitnom memorijom što znači da se igranje može lagano zaboraviti.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno