|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Najtiše napajanje - GRAND PRIX
Baš me zanima što mislite koje je po Vama trenutno najtiše napajanje. S obzirom da ih ima danas više klasa možete svoj izbor podijeliti; Grand Prix - opčenito najtiše Klasa 12cm Klasa 80cm Klasa Fanless (bez konkurencije ![]() ---------------------------- Jedno takvo budem strpao u kučište od Silverstone-a SG01.. Trenutno imam Antec Aria-u matx kučište sa 300w napajanje-m . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
To je bar jednostavno : -klasa 80 mm : Bequiet 450W i skoro svi Tagani -klasa 120 : Seasonic S12, Fortron 350 stari/novi, Chieftec Delta, Tagan EasyCon -hibrid : Antec Phantom 500 -fanless : Antec Phantom 350, Fortron Mutech. Sad, cijela ideja fanless napajanja mi se ne sviđa jer stavljanjem fana bilo gdje u kućište se ubija cijela ideja fanless napajanja. A ni pouzdanošću i snagom se ne mogu pretjerano pohvaliti. Da se mene pita, Chieftec i Fortron 350W dobivaju Best Buy, a Seasonic S12 i Tagan EasyCon će svakom FKTovcu natjerati suze u oči i ruku u džep sa novčanikom ![]() A ako idemo kad je bal da je bal, onda Antec Phantom 500. edit : Nisam ja najveće uho, Fleks i Trek su gori od mene (eto, sad imate to javno, priznajem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Okay.. koje je tiše od ta dvaSeasonic S12 i Tagan EasyCon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Trenutno favoriziram Tagan EasyCon jer osim buke rješio bi i gužvu što se tiče kablova u matx kučištu kao što je Silverstone SG01.. Sve 10-ak komada tog meni osobno naljepšeg kučišta dolazi za tjedan dana u HR . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
@Sky: Hvala Sky. Ali mora se priiznati da sam ja još gori od Treka ![]() Slažem se sa tobom u popisu napajanja. Još bi samo dodao šarkona (enremax). Ali je malo ''jajce''. Najme nekima zan unutarnji 92mm vent proizvoditi iritirajuče zvukove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moram se sloziti za enera 92 i IRITIRAJUCI zvuk....... nego seasonic je svugdje nahvaljen kao uber tiho ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Znam da sam već dosadan sa Silverstone-om.. ali što mislite o tim napajanjima.. naglasak je naravno na tišini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
...
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Kupih Tagan EasyCon 430W i vrlo sam zadovoljan. ![]() ![]() -- Mario. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Okay.. ne čudi činjenica da je Sky odlično naveo trenutno konkurentna 12cm napajanja. Ali vidim da ću se između njih teško odlučiti, pa makar faktor bila samo tišina. Po ovome što ste napisali uži izbor predstavlja; Chieftec Delta Tagan Easycon Seasonic S12. Again, da li je imao tko priliku napraviti usporedni test.. ili je to moja muzička želja ![]() Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja bi osobno uzeo Seasonica. Ali i tagan je isto jako dobar. Chieftec je ipak po meni za klasu nize ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
![]() Po svemu sudeći.. teško se odlučiti. Puno teže nego između Apple-a i PC-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|