|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
MSI CX640 & Windows 8 x64
Volio bi da cujem Vas komentar na ovo. Posjedujem MSI CX640 laptop sa solidnom konfiguracijom or 2200 i3 procesorom 4GB DDR3 1333Mhz rama. Problem kod ovog laptopa je sto ne moze biti nadogradjen na windows 8. Dakle nakon instaliranja Windows 8 laptop nece da pokaze sliku na restartu. Potrebno ga je poslati na sleep pa ponovno upaliti da bi vidjeli sliku. Googlao sam i nasao da se cak i korisnici sa I5 procesorima zale na istu stvar. Nakon sto sam poslao support MSI ovo je njihov odgovor. OLD MODEL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam što da ti kažem, preloše... probaj da li desetka radi pa pričekaj desetku ako ti radi technical preview. Jesi probao bootat u safe mode-u? Pa onda tamo dodavat drivere koji fale? tj. instalirat chipset/vga driver za sedmicu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Citao sam da je moguce fleshovati bios pa onda u biosu iskljuciti tu graficku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, imaš intel HD i nvidia Geforce, ali to bi trebalo raditi. Da li si pokušao skinuti drivere sa Intel stranice i nvidia stranice za win8 i njih instalirati? Prema ovome: https://forum-en.msi.com/index.php?topic=176809.0 Postoji alternativni BIOS ali očito ekipa želi pare za njega... Zadnje izmijenjeno od: zbuzanic. 14.02.2015. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |