|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Evo da se pohvalim šta sam napravio... Trudio sam se da bude maksimalno funkcionalno i da ne bude prekičasto. Ovako je izgledalo big tower kućište kad sam ga kupio.... ![]() Nakon dosta rezanja brusilicom, dremelom , bušenja, farbanja, plastificiranja cjelokupnog kućišta, izrade usisa, stavljanja mrežica itd nastalo je ovo.... Ima malo prašine i otisaka prstiju ali nije mi se dalo posebno ga sređivati radi slikanja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovo je nastalo kad baš nisam znao za sebe... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nice... ![]() btw. uživo izgleda ljepše! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
onaj big tower stvarno jako ljepo zgleda poslje tretmana ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
i reci kakva su poboljsanja u temp. zbog tog plasticnog koljena od zlijebova:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Interesantno i snalazljivo:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
temp niže 4-5c ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
U prvoj izvedbi sam lakirao kućište ali nije mi se sviđalo pa sam nakon mjesec dana skinuo boju, kitao neravnine i dao kompletno kućište plastificirati. Sad je manje osjetljivo na ogrebotine i otiske prstiju, a izgleda bolje ![]() Ono je kanalizacijsko koljeno ali malo sam mu doradio unutrašnjost radi boljeg strujanja zraka. Razlike u temperaturama su otprilike ovakve: - idile: razlika 4 stupnja - full load: razlika 8 stupnjeva Ventilator je neki divlji i ima dobar protok, ali se i čuje... Nisam htio stavljati ventilator na bočnu stranicu jer mi komp stoji uz stol i ne bi bilo koristi. Uostalom, jednostavnije mi je kad je cijela stvar fiksna pa lakše skidam stranicu. U planu su 2 plave led diode koje bi stvarale pozadinsko osvjetljenje iza mrežice na prednjoj masci. BTW, prednja mrežica je sa starog gramofona, a ona na bočnoj strani s frižidera. Kroz prednju mrežicu ulazi zrak za hlađenje diska u ladici, a ona na boku je više iz estetskih razloga... Imam još nekih ideja za modanje miša, podloge i tipkovnice ali još nisam odlučio šta ću.... Bio bih zahvalan ako mi predložite nešto zanimljivo, a da bude u ovom stilu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Plexi sigurno neće biti, ali trebalo bi biti zanimljivo. Dimenzije će otprilike biti 26x21x11cm i još tražim nešto od čega bi mogao napraviti kućište... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Mazda od nekog punog drveta, to bi bilo zgodno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
OgaME
Datum registracije: Oct 2005
|
fora .... svak čast ... brijem da cu i ja pocet sa uljepšavanjem kompa .. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Jedna od opcija je drvo, ali razmišljam i o aluminiju i još nekim opcijama. Imam samo nekih problema sa ispravnošću komponenti pa će to malo pričekati... A one škare su tamo zato šta mami cd-rom sliži kao držač za škare... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|