|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
(riješeno) Zauzet prostor nakon deinstalacije igre sa Steama
Primjetio sam da kada deinstaliram bilo koju igru sa Steama koristeći Delete Local Content na disku mi se ne oslobodi sav prostor koji je ta igra zauzimala. Imam Samsung 850 EVO 250GB. Npr. u C:\Games\Steam\steamapps\common za Murdered: Soul Suspect mi je pokazivalo da zauzima oko 20 GB, a kada sam je deinstalirao na SSD-u mi se oslobodilo samo 9 GB; za Ghost Recon Phantoms mi je pokazivalo da zauzima oko 10 GB, a nakon deinstalacije sam nazad dobio svega 6 GB. Required space za navedene igre je 12 odnosno 6 GB, no Windowsi su pokazivali da su one zauzimale gotovo dvostruko više od toga. Foldera s navedenim igrama više nema na ranije navedenom pathu, a pomoću searcha vidim da ih nema ni nigdje drugdje na računalu. Zna li netko gdje je nestalo mojih 15 GB za koje sam očekviao da će biti slobodni nakon deinstalacije? EDIT: Zaboravio sam napomenuti da sam iz C:\Games\Steam\steamapps\common ručno obrisao ono što je preostalo nakon deinstalacije te da je Recycle Bin prazan. Ccleaner kaže da ni u registryju nije ostalo ništa vezano uz navedene igre. Zadnje izmijenjeno od: KhongLo. 27.02.2015. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Odaberi disk, ( C: )properties, disc-cleanup pa javi rezultate |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Hvala na prijedlogu. Probao sam već i to, ali nije bilo pomaka, no uspio sam ipak riješiti stvar. Skenirao sam disk s WinDirStatom i otkrio da mi je save u user directoryju zauzimao 4 GB, a ono što sam malo snimao gameplay na nekim igrama s ciljem da isprobam GVR je zauzelo još 9.5 GB. Da sam malo pametniji to bi bila prva stvar koju sam trebao napraviti ![]() Što se mene tiče, može lokot. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|