|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
winfast ne snima ton
Prilikom snimanja TV programa winfast tv 2000 xp ne snima ton. Podešeno je ovako Auidio control line i audio record line podešen je na line in, checkirano capture audio, master stream je video. kad postavim audio recording line na stereo mix tada se pri reprodukciji čuje ton, ali vrlo loš, prilično izobličen a i slika trza. Zna li tko gdje je kvaka? Pri gledanju TV programa zvuk je savršen.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na koji konektor ti je spojen line-out od TV kartice? Jesi stavio najnovije drivere? Koja je konfa u pitanju? U koji format se snima zvuk? Trebao bi biti običan PCM ili MPEG Layer II na 224 kb/s.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: winfast ne snima ton
Citiraj:
Probaj tako pa javi rezultate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ako ti je distorzija i izobličenje zvuka preveliko kod snimanja, moraš si smanjit line-in u volume controlu na malu vrijednost i bit će dobro... a za ovo, stavi da ti snima video+audio (ako već nisi).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
driver
|
Zvučni je kabel spojen korektno, nažalost svojedobno je snimanje slike i tona radilo bez greške.Probao sam sve moguće kombinacije i jedino kombinacija stereo mix + in line daje već navedeni distorzirani ton a i smanjenjem volume na 5-8 ne postižem nikakav pomak u kvaliteti.Driveri za zvučnu AC 97 su verzija 5.10.0.3610. Snima se u MPEG-2, 224 kb/s.
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ne smiješ smanjivat ton u programu, nego control panel-sound and audio devices-advanced i tamo smnajiš line in blizu nule!! to meni pali... a meni je do neki dan radilo sve normalno, kad odjednom, kad gledam tv mi počne radit samo lijevi zvučnik i subwoofer...a od desnog ni tona...ja gledam, upalim winamp i sve normalno radi...nije mi jasno...u programu sve namješteno dobro...uglavnom, malo sam izvukao onaj kabel koji ide iz tv kartice u line in i onda su radila oba dva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
driver
|
Hvala na trudu, uspio sam instalirajući nove drivere, no ton je ok samo zvuči kao iz bačve...ima lagani hall efekt. Kad pregledavam snimljeno a direktno je ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|