|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Izbacuje me iz igara. Pomoć!
Imam problema s kompom prilikom igranja, odnosno izbacuje me iz igre u Windowse nakon određenog perioda igranja. Kod Far Cry 2 sam primjetio da je to kojih sat vremena, dok me kod Left 4 Dead izbaci nakon 5 min. Druge igre nisam igrao duže od 20 minuta tako da neznam kad bi me kod njih izbacilo. Temperature grafičke su mi oko 38, odnosno ispod 60 prilikom opterećenja, tako da sumnjam da je problem u njoj. Ostale temp su isto ok. Konfiguracija je ova pod "Moj komp" i kupljena je prije tjedan dana, a stavio sam Windows Vista Ultimate x64. Ati Driveri su prvo bili 8.9, a onda sam instalirao 8.11, ali bez promjena izbacuje i dalje. Ajde dajte pomozite ako tko zna u čemu bi bio problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
jel ti se ugasi igra ili samo minimizira?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj što kaže Event Viewer, kod takvih neočekivanih izbacivanja najbolje prvo njega pogledati...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Da ne otvaram novu temu, imam problem... molio bih da mi pomognete ili savjetujete drugi forum da rješim problem, igram WOT i kada uđem u igru nakon nekih 5-20 min igre izbaci me u win. My comp. Windows 10 64-bit, procesor AMD FX 8300 Eight-Core Processor, graf. AMD Radeon R9 380 Series , 8 gb ram. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kako te izbaci? Piše nešto? Ili se samo pojavi desktop bez upozorenja? Može biti više stvari. Internet, firewall, temperature, greška s nekom od datoteka, problem s OS-om itd. Pa pobliže probaj pojasniti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Pojavi se desktop bez upozorenja, niš ne piše kao da sam uradio alt+f4. Računalo je kupljeno prije misec dana i na njem win 10, od prvog dana kada sam instalirao WOT isti problem. Prije dok sam imao prastari intel procesor i 2 Gige rama nikada nisam imao ovaj problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|