Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.10.2005., 11:19   #1
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
SONY NW-E405 MP3 player

čuo sam nešto da taj mp3 player ima nekakvu zaštitu od kopiranja muzike ili nešto slično??

ima li ga netko, pa da kaže iskutsva svoja??

i zanima me, mora li se mp3 prebacivat preko onog njihovog sonic stage softwarea ili se može iz explorera direktno kopirat??

hvala!!!
nicko je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2005., 13:46   #2
ßellerophon
Sannin

ßellerophon's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
mene je zanimao 507 pa sam procitao da kad prebacujes da se pretvara mp3 u atrac, i da se tek koristenjem jednog drugog programa moze direktno mp3 snimit
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.10.2005., 19:12   #3
nicko
Guest

ma nije meni bed i ako se sve pretvara u attrac format, samo me živcira pomisao da moram neki program instalirat, da mi se prebaci mjuza...i kad dođem na drugi komp, da onda nemogu solo prebacit muziku preko explorera, nego moram imat taj program....

i ta zaštita....ja imam 100gb muzike i sad da neću moć neš stavljat ili neke brije te zbog copyriht-a....
Staro 13.10.2005., 15:58   #4
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Nema zastite. Normalno snimas ili u mp3 formatu ili sonyevom atrac3+, koji je nazalost bolji od mp3, al zbog sonyeve gluposti opce nije rasiren.
Sony je glup sto se tih stvari tice, i beta je bila bolja od vhsa, i mini disc od cd-a, i sve propalo, isto tak i atrac nije rasiren a puno je bolji.

U istoj kvaliteti zvuka datoteka zauzima za pola manje mjesta. Znaci mp3 od 128kbps je ekvivalentan atrac3+ od 64kbps.

I da, dosad se moglo snimat samo preko sonyevog sonic stage softwarea, ali sad ima i mp3manager koji se cijelo vrijeme nalazi na samom playeru i omogucuje da se snima na bilo kojem kompu drag and drop sistemom.

Btw, player je fantastican! Daleko najbolja baterija na trzistu, fantastican zvuk, i je**n izgled.
refugee je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2005., 09:30   #5
nicko
Guest

kupio sam ga :clap: :clap:

stvarno je odličan, zvuk, izgled, display...sve....jedino mi nije jasan tak mp3 manager...skinuo sam ga, ali kako on radi, gdje se on nalazi na playeru?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno