|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Problem sa Sound Creative Labs AUDIGY2 Platinum eX, 6.1
Ugradio sam Sound Creative Labs AUDIGY2 Platinum eX, 6.1, bulk na matičnu ploču ASUS A7V600 SE instalirao drivere i software sa pratećeg CD-a uz karticu i spojio kabel sa zvučnika koji su na monitoru LCD-SONY nema uopće zvuka .Ne rade mi ni instalirani Audio Playeri , matična ploča ima integriranu zvučnu koju sam Disable u Device Manageru ali ni nako toga ništa isti problem. Napokon uštekam utikač zvučnika u staru zvučnu koju nisam izvadio van isto nema zvuka . Izvadio sam van novu AUDIGY2 iz slota i vratio staru karticu sve radi OK kao i prije . Molim za pomoć, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Integriranu zvučnu disejblaj u BIOSU, izvadi staru zvučnu i očisti drivere od te dvije. Provjeri da negdje na control panelu za zvuk ili u programu od zvučne ne stoji "mute" na nekom od izlaza s zvučne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I prebaci tu novu zvučnu na default.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..a ja te mislio pitati kakva je :confused: ,vec je duze planiram uzeti...
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Problem sa Sound Creative Labs AUDIGY2 Platinum eX, 6.1
@tor hvala na savjetu , riješio sam problem u BIOS-u za sad sve je OK . Čini mi se da sam negdje pročitao da i druge Creative kartice mogu biti u kompu zajedno sa AUDIGY2 bez konflikta. Baš ću to provjeriti inače kartica je sa vim svojim mogućnostima mrak a košta svega 512,00 HRK. Pozdrav. nedalm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
imam istu i platio sam je 507 kn ![]() prezadovljan a vanjski modul je zakon stvar ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|