|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
video splitter pitanje
uzeo sam uredjaj sa kojim gledam max tv iz jedne sobe u drugoj bežično,odostraga na uredjaju ima utor za IR pretpostavljam za mogućnost daljinskog,dobio sam čak i taj priključak(mala bananica) u koji se utakne ta bananica ali se ništa ne dogadja pa ako netko zna kako da to priključim i da imam tako mogućnost prebacivanja kanala iz druge sobe bez potrebe da kada noću promjeniti kanal moram ulaziti u sobu gdje je max tv reciver mislim da kužite što hoću reći,još da kažem dakle samo na jednom spliteru imam taj priključak za IR na drugom koji je u drugoj sobi ga nema http://imageshack.us/photo/my-images...121113647.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Trebao si nam dati sliku tog dodatka i model uređaja. Pokušaj ovako: uređaj koji ima IR prikopčaj i njegov izlaz (predajna led-dioda), neka bude okrenuta prema max-tv resiveru. Uzmi daljinac od Max tv, odi u drugu sobu i pokušaj šaltati kanale (na samom uređaju bi trebala biti ugrađena prijemna ledica, te je okreni prema daljinskom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
2 daljinca jedan za sobu u kojoj je Receiver ili TV , a drugi otvoriš daljinac, odlemiš IR transmiter i zalemiš sa 50om koaks kabal pošetak (kualitetan, da ima što manje gubitaka) taj kabal najkraćim putem dovedeš do druge sobe gde ne smeta i gde ti je najpristupačnije, kraj kabla zalemiš sa daljincem gde si odlemio IR transmiter, mora da radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Imam original DVD na kojem se nalazi više epizoda jednog serijala. Trebao bih izvuć samo pojedine epizode i spržit na DVD medij tako da ga linijski DVD player može čitat. Može pomoć? Thx.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|