|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Urezivanje na stranice
zanima me dal je itko od vas ikad ovako nesto radio? http://www.bit-tech.net/modding/2005..._modder/1.html ako da kak je ispalo dal je tesko? ja bi jako rado urezo par stvari na kuciste posto sam davno odusto od svih prozora i sl. rupa ovak nesto bi volio imat cisto iz estetskih razloga (izgrebo sam dosta kuciste pa bi prek izgrebanih djelova napravio nes ovak)
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
PREBOLESNOOOOOOO E AK RADIS ZOVI ME NOSIM 2MxM PLEXIJA DA SI NAPRAVIM HEBENE TRIBALE RAVE ZNAKOVE I FISH NA STRANICIIIIIIII sam mozda malo vikao? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
haha ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Predobro...a jel imaš ti taj tool za to urezivanje? I ja bi s vama =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ima u Bauhausu AlphaTools "dremel" za 220 kuna, sa fleksibilnom cijevi i držačem i hrpom nastavaka (mislim 40 komada). I da, i ja idem kupit jedan set ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() nego prvo bi si urezao nes na plexi od vodenog...pa mi obavezno javi ako bus radio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
imam neku kopiju dremela sa tim savitljivim djelom i svime al ja sam nespretan ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
to uopće neizgleda lagano... ![]() trebo bi imati neke šablone za takvo nešto. Ako ti uspije crtež morat ćeš to premazati nekom zaštitom protiv korozije. šta da kažem... stvarno izgleda fenomenalno. ![]() SRETNO! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
čekaj, čekaj čekaj,,, jel ste vi gledali njegove ostale radove?? Taj čovjek je LUUUUD!!! To je umjetnik šta sve radi... Ako netko nije gledo, evo mu linkhttp://www.gravyr.dontexist.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
fuckin' umjetnik! : goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
graviranje
evo ja sam uzeo u pevecu einhell(višenamjeska brusilica) i s njim sam dobijo ono crijevo u chipoteci sam uzeo set za za obradu stakla 4 kom 40kn(2 kuglice dijamantne po 0.8 i 1 mm i dva od silicij-karbonata okrugla ) pod plexi sam isprito sliku i zaljepio i po tome radio ubiti kao i tetoviranje obcrto oblik zatim popunjavo i najbitnije politi vodom plexi da mi neprsti prasina od plexija i dobijo ovo: ![]() visenamjenska brusilica: ![]() te : SET ZA OBRADU STAKLA PROXXON 28 920
![]() |
#13 |
Premium
|
al ja nebi urezivo u staklo vec u metal ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
VEC mi je zao anteca ![]()
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
HE HE....odlično!!! svaka čast liku....btw. imam ja dremel (samo ne origigi naravno) ![]() ako budete kaj radili, zovite me!! jesi čuo fish?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
the luda ribetna
|
hehe ma vidjet cemo...trek ajde se zaleti do moje gareza...tam imamo prostor,struju itd...pola mog kompa+vodeno pa se igraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
the luda ribetna
|
e bas imam jedno staro izrezbareno s moje strane...stari smartbox...zal mi ga je...al bome nece za mi bit zal za to ![]() kucist ee bilo mrak(srot kuciste al opet mi je jako pri srcu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
NITKOV
|
mislim da se trenutno einhellov dremel može nabavit u pevcu za nekih 120-130 kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|