|
![]() |
#1 |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
Update drivera kao uninstall drivera?
Ekipa opet ja. I opet problem. ![]() Pomocu Driver Boostera sam updateao drivere, ove koji su na slici ( http://i.imgur.com/30OyRhE.jpg ), Nvidia od grafičke i PhysX, za printer nisam. Prije updatea sve je radilo kao po špagi, a nakon updatea mi se je desilo kao da sam deinstalirao drivere za grafičku,tj rezolucija mi se vratila na 800x600 a boje na najslabije tj 4bit. Nvidia Control Panel mi vise nije radio, nisam ga mogao otvorit da popravim rucno sve to. A u Desktop Properties nisam ni imao druge opcije osim rezolucije 800x600 i 4bit-nih boja. Sada sam vratio sve pomocu sistem restorea i sad neznam koji vise od tih drivera nesmijem updateat da se opet ne desi isto. Dali je kriv Nvidia update grafičke ili PhysX? Jel imao tko slicnih problema?
kažu da sam lud, da je novo vrijeme... Zadnje izmijenjeno od: Zé.. 25.10.2014. u 03:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
To je znak da su stavljeni krivi driveri. I nepisano je pravilo da ako radi kako treba ne diraj. A ti "programi" drajver busteri, doktori i optimizeri i nano-čarobnjaci su sranje tako da ih izbjegavaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
Nikad ih nisam koristio dosad al evo bez njega nebih rjesio ovo.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|