|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Help
Trebam naruciti graficku, ali caka je u tome da mora biti iz Ve-mila. Dajte neke preporuke! Rijec je o AGP. P.S. Dali netko zna kada ce dobiti Gainward 6800 gt? Poslao sam im mail, ali ne odgovaraju! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni nije jasno zakaj se svi boje telefona... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zato jer se na telefone javljaju strasni striceki koji jedu djecu . Nazovi ih i raspitaj se |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
P.S. A ovo u vezi maila i zivkanja.....mislim bi im bilo kulturno odgovoriti na mail kada ih vec lijepo pitas o nekom proizvodu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Gledam cjenik Ve-Mila i AGP grafičkih kartica i kažem - nijednu!!! Naime, ako misliš toliko novaca spizdit', onda bih preporučio neku 6800GT sa 256MB, ali više od 2200 kn ne bih dao za nju (a Gainward je kod Ve-Mila 29xx kn). Najprimamljivija mi se čini "Leadtek A400 TDH, GF 6800, 256MB, TV out, DVI", ali je nema i ne zna se kad će. 128MB verziju radije ne bih (kad se već kupuje). Nemaš sreće. Inaće, što se Ve-Mila (barem u Osijeku) tiče - moš' ti pokušavat telefonom koliko te volja, ali moraš biti srećković, pa da se netko od gospode i javi na njega. Već sam nekoliko puta popizdio i otišao tamo, jer ih satima nisam mogao dozvati telefonom.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ovo sam ja napravio a isto sam trazio 6800gt za agp tih kartica vise nema i najvjerojatnije ih nece ni biti vise (ikad) prodao sam sve komponente i sad nabavljam 939 i pcie kartu 7800gt kad bi vec dao 3000kn za 6800gt onda bolje daj 3200kn za 7800gt ps a troskove maticne i proca pokrijes sa prodajom starih komponenti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Odgovor na moj mail iz Ve-mila: Nažalost, na AGP sučelje jako teško da će išta više dolaziti. Dobavljivost je nemoguća, kao i cijene, pošto se sve prebacilo na PCI-E sučelje... E sada ne znam sta da radim. Ili da kupim opet neku 6600 karticu ili da predem na PCI-E ili.....da se dogovorim sa nekim tko ima neku 6800 GT karticu za zamjenu.....ja njemu po izboru PCI-E neku iz Ve-mila, a on meni svoju 6800 AGP i naravno razliku u cijeni....:confused: Mali OT...koliko bih love cca mogao dobiti za: Asus P4C800 Deluxe......maticna P4 3,0 Ghz, 800 Mhz FSB, Northwood.....proc |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da bi bilo pametnije da prejedeš na PCI-X platformu. Za početak si kupiš neku malo slabiju grafičku, a posle kad skupiš pare ''pikneš'' neku zver i osigural si se za jedno određeno vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
|
Mogel bi dobiti negde cca. 1.200 do 1500 kn. Raspitaj se još na tržnici za točnu cijenu, ja sam to onak odokativno procjenil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Eto....mislim da cu ipak preci na PCI-e. Sta kazete na Leadtek PX6600GT TDH Extreme? Ili neku drugu da si ubodem? Posto se moze reci da gotovo cijeli komp uzimam novi, cijena graficke ne bi trebala prelaziti nekih 1600 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
-------
|
Definitvno najbolja kartica iz 6600GT serije. Pogledaj si u HGSpotu još i Gainward-ovu 6600GT GLH koja dela na 540/1200 MHz-a. Onak, ak te zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Jedan OT, ali pogledaj koji sam odgovor dobio kada sam na newsima pitao koliko bih mogao dobiti za proc i maticnu...napomenio sam da bih presao na PCI-e. stari nemoj jos o tome razmisljati, ja sam presao na a64 sa abitice ic7-max3 i northwooda na 2.8 i mogu ti reci da mi je to veeeeliko razocaranje. npr 2800+ amd64 je od intela 2.8 slabiji oko 15%, dok je u radu neopisivo lakse raditi na intelu, znaci u windowsima, officeu, corelu i autocadu. za mene je ova serija amd-a pusiona, jedino sto valja su duallcore procevi no oni su jos preskupi za ono kaj nude. radije jos neko vrijeme ostani na intelu. Sada sam totalno zbunjen.:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Stvarno ne kužim zašto bi se s te konfe prebacio na s939,kupi si još 512 rama,6800 ili 6800GT i miran si najmanje 2 godine ![]() Ne kužim što misliš dobiti prelaskom na s939 i ostankom na istoj kartici(samo drugo sučelje),što se mene tiče to je čista glupost i bacanje novaca. @McG zašto misliš da mu je pametnije preči na s939,zbog 3 frejma više u Doom-u 3? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Ma znas u cemu je "kvaka". Prodao sam graficku Asus N6600 GT TOP...ono...micika od graficke i mislio sam sada kupiti neku 6800GT, no ogranicen sam na kupovinu u Ve-milu,a iz Ve-mila su mi poslali mail da vise nece dobivati AGP graficke, a glupo mi je opet kupovati 6600GT posto je ta Asus bila bolja od bilo koje 6600 koja se moze naci u Ve-milu....znaci presao bih sa konja na magarca...valjda se tako kaze. ![]() Zato sam odlucio ono...sve prodati i preci na PCI-e. Jedino da opet kupim neku 6600GT u Ve-milu i jos 512 MB Kingmax HC memorije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
-------
|
Pa naravno da mu je i sadašnja konfiguracija i više nego zadovoljavajuća. Ali pošto bi on neku jaču karticu za AGP (na početku topica se raspituje za 6800GT) i pošto su takve dosta skupe i teže dobaljive, onda je bolje da prejde na PCI-X platformu. Pa nema smisla da kupi 6800GT za cca. 2.900 kn u Ve-milu, kad si za te pare more kupiti i matičnu i procesor i garfičku. 6800GT za AGP -2.900 kn ____________________________ EPoX 9NPA+ Ultra - 853 kn 3200+ Venice - 1.126 kn Gigabyte 6600GT - cca. 1.100 kn Ukupno: 3.079 kn ____________________________ Kaj se više isplati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Uglavnom sta da napravim na kraju....trebao bih odluciti ovaj tjedan jer moram to sto prije rijesiti. Dali da predem na pci-e ili da kupim opet neku 6600gt i jos 512 rama? No, ionako cu i ako kupim sve novo kupiti svakako jos 512 rama. Strah me jedino da necu prelaskom na AMD dobiti losije performanse od onih koje imam sada. :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
-------
|
Rekel si da se misliš igrati, a ako je Intel bolji izbor za gamere od AMD-a onda sve nek ide.....da ne velim kam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne branim ni intel ni amd ali ovo je več stvarno smiješno,intel ne valja,obavezno uzeti amd,intel nije za igre itd...Pa razlika če biti 5-10 FPS-a koje nečeš ni primjetiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
-------
|
Ne branim ni ja ni Intel ni AMD, ali činjenica je da je AMD bolji za gamere.....možda njemu baš tih 5-10FPS-a puno znači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A ja razmišljam o prelasku s AMD-a na Intela. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
|
Dali znate nekoga tko ima 6800GT AGP verziju, a hice preci na PCI-E....da napravimo neki trejd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
|
Ekipa....sorry sto sam vas sve udavio sa mojim glupostima. Evo sto sam na kraju napravio....odustao sam od bilo kakve prodaje i narucio si novu graficku....Asus V9999GT tj . 6800GT. Idem sutra vidjeti dali ce je moci naruciti, ako je nemaju uzeti cu neku drugu 6800GT....neku Leadtek ili Gainward i biti cu miran neko vrijeme. Mislim da mi je to bio najpametniji potez, jer da sam presao na pci-e i kupio neku 6600gt karticu, ne bih dobio bas neki pomak u performansama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|