|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pomoč (demo igre) i savijet (maxadsl)
Prvo. Prijavio sam se za maxadsl ( pred tjedan dana ) i već su mi ga instalirali ( prekjučer ). Dali stvarno mogu surfat i skinut u prva dva mjeseca terabajt podataka ( i više ) ili da pripazim. Jer sam čuo da se je jedna osoba isto tako prijavila i dobila račun za surfanje ( ne samo 99 kn več i za MB). Drugo: Dali se još uvijek trebam bojati dajlera ( vjerovatno ne ) i dali su mi avast i zonealarm dovoljni za zaštitu od virusa. Treče. Dali ko ima link gdje bih mogao skinuti demo sljedečih igara : 1. the lord of the rings the battle for midleearth 2. heroes of might and magic 4 3. LotR TCG Hvala!!!
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Dajlrea se nemoraš bojati a ja isto imam Avast u kombinaciji sa zone alarmom i radi sve bez problema nije mi ni jedan virus upao
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
neznam koji paket dsl-a imaš al ak imaš početni, nemreš skinut više od 200 giga u dva mjeseca da se jebeš. a to podrazumijeva komp upaljen 0-24 dva mjeseca i cijelo vrijeme samo download. a što se tiče linkova, zaboga, imaš dsl, imaš google, to što si ukuco tu na forum to ukucaj u google i dobićeš to što si tražio. a ak reklamiraju flat rate, onda bi bilo suludo da ti probaju neš naplatit. mada je to t-com i kod njih je sve moguće...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Pomoč (demo igre) i savijet (maxadsl)
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u dva bi mjeseca TEORETSKI moga skinit taman nesto malo manje od 1 TB s vezom 1,5Mbit/s naravno da u praksi mozes skinit dosta manje
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Nisam stvarno mislio na terabajt vec dali mogu skidati koliko hoču bez da mi to naplate. A sto se tice linkova vec sam trazio i ne mogu nigdje naci "pravi" download.
![]() |
#7 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
da imas flat rate...mos skidat od jutra do sutra |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Join date 2005-08-27 22:54:09 (6 weeks ago) Last seen 2005-10-09 00:50:56 (< 1 min ago) Address Uploaded 219.48 GB Downloaded 85.22 GB Share ratio 2.575 dakle promet u 6 tjedana, ne svaki dan, to se zove flat rate:clap: :clap: p.s. ovo je samo sa jedne stanice
![]() |
#10 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|