|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
FritzBox vDsl2 brzina
Dal ove postavke sa SS-a znace da bi trebao imati 35mbita u downloadu? Naime, jucer sam u razgovoru sa SZK dobio informaciju da mi se, iako sam zakupio 20/2 brzinu, isporucuje 36mbita u DL. Na upit zasto to, rekose mi da su parice kvalitetne pa su omogucili vise ... Ja i dalje imam onoliko koliko sam zakupio 20/2. Maximalno sto postignem je 22mbita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Pa da, stoji ti namjesten onaj veci profil, 35/11, sto bi bilo 30/10 za internet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Hebiga onda sam isao cackati po postavkama i cinilo mi se da do routera zbilja dolazi 35Mbita zbog dolje oznacene 2 stavke. ![]() Inace ne bih obracao paznju na to. Imam ono sto sam zakupio. Ali ako oni kazu da su mi pustili 35, volio bih iskoristiti tih 35Mbita ako mogu. Nista drugo ...
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Spoji ethernetom pa vidi. Meni preko wirelessa uredno nije htjelo preko 20. Obicno je hvatao oko 16-17 s airlive 1600 koja je vec sam i zaboravio. To sto router prikazuje je i meni malo cudno da on tako ocitava s dslama ako je 20/2. Spoji zicom pa javi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Nista ... Hvala svima na pomoci. Jedino sto mogu je testirati ethernet-om pa javim rezultate.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|