|
![]() |
#1 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
(riješeno) BSOD
Pozdrav ekipa, Na novom kompu mi se često win 7 64bit, a i win 8.1 64bit smrznu. Pomaže samo hard reset ili gašenje/paljenje. Testirao sam komponente i sve izgleda uredno, temperature također, prime95 odvrtio, IntelBurnTest, memtest...... Win 7 mi nisu kreirali dump datoteku, ali win 8.1 jesu. Bacio sam oko i dobio ovaj rezultat (vidi sliku). Komp je pod "moj komp". Sve mi izgleda da je neki driver u pitanju. Instalirani su svi zadnji driveri i bios za matičnu ploču sa Asusove stranice, zadnji amd vga driver za grafulju. Evo i link za dump datoteku ako ko ima volje pogledat: http://www.4shared.com/rar/YqBlNQHEb...4-6843-01.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Jel ti se pojavi plavi ekran kad ides na internet? Dal imas update na win 7 kb2670838? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ronon Dex
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
Imam vga Sapphire AMD R9 270 Dual-X OC with boost. Dobro kažeš, probat ću stariju verziju, ako se nastavi sa bsod/smrzavanjem ![]() Dodatak: Taman vidim da su izašli beta 14.7RC3 driveri, pa bi ih mogao probati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Pa i ja imam 14.4 katalist pa to nemam. 0x124 je gadan bsod http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.85).aspx Pre je upitanju hardverski kvar možda grafička kartica. Na nju se treba koncentrisati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ronon Dex
|
Obavio sam instaliranje novih drivera za lan, audio i amd beta drivera. Isključio u biosu Intel AMT koji mi ne treba. Mislio sam deinstalirati i Intel Rapid Storage, ali eto, nisam ![]() Nakon 5-6 sati rada, pc radi uredno. Danas i sutra ću ga opteretiti i sa pokojom igrom uz uobičajeni rad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam isto imao BSOD sa 14.4, sa ovom beta verzijom NP ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
ja sam imao slicnih problema sa novim bios-ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam neki dan jedan komp riktao i kod mene je radio super dva dana. Uzme ga lik i jedan dan radi a sutradan nestaje slika. Crko monitor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|