|
![]() |
#1 |
Banned, The ONE
Datum registracije: Oct 2001
|
![]() Žalosno , žao mi je onih 20 kn za kartu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Sto hoces? Pa bilo je brdo hostesa u svim mogucim pozama. Tko jos treba kompjutere? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned, The ONE
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Uptime 99.99%
|
Ipak me se najvise dojmila hostesa od hg spota ![]() Ne znam sta mozes tamo vidjet nesto zanimljivo to jos od 96 kada je bio najveci sajam nema nist zanimljivo...prosle godine se barem moglo prckat po laptopima ![]() www.phreakcore.org/slike/Suncana.jpg Hg spot hostesa ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Meni je najbolja bila ona u paviljonu broj 8 nasuprot Oracle standa. Cura je skroz dobra (Tina) ufff instruktorica iz aerobika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
|
a svi nesto navalili na te hostese. pa hostese su bolje na auto-showu a i auti su zanimljiviji od ovakvoga info-a. sto sam morao odrasti u takvom dobu. kad sam bio klinjo onda na info-u nije bilo nista za klince a sad kad sam odrastao onda je sve za klince(neki bi rekli osim hostesa). inache oni na slici se naljepili na hostesu sunacanu ko da plavusu u zivotu nisu vidjeli. odite na trg petak navecer ili subotu. ima ih i boljih a i vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Uptime 99.99%
|
Pa ja sam zadnji put bio impresioniran necime na infu je bio DVD ![]() sa vha na dvd je opaka razlika..a sto se tice ostalog..pa stvarno sta cu tam vidjet nest zanimljivo kad ionako nist ne smijes probat ili dirat.. Uglavnom jad i bijeda.
![]() |
#8 |
Premium
|
ne znam jel bilo jadno jer sam došo u subotu kad je već bilo opustošeno ili tipični jad u hrvata. Ha, čak sam dobio naljepnicu od CARNet-a! Eh, utjehe...Jedino je valjao štand s CD-ima, mislim da je to bio "Princo".Moglo ih se kupit jeftino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ma je, info je bas bio suck... a sta nije svake godine skoro... ![]() u biti sve se svodi na jedno te isto u malo drugim formacijama, i temama na iste formacije. a inace Robert_L nikad se ne ide zadnji dan to ti je cisti sak, platis, a dobijes skoro, nista, ja sam isao prije 2 godine zadnji dan, i vec su oko 12 poceli spremati opremu, a nekakvih promocija nije ni bilo ,sve je bilo pogaseno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|