|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Low disk space-kako OFF
Stavio sam jedan mali hard od 2Gb u komp i on je naravno pun.Sada me stalno dave oni baloncici low disk space pa me zanima kako da to iskljucim...?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
sa tune up utilitiesima. osim kaj ce te oslobodit baloncica, koristit ce i puno vise. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovo je rješenje kako se riješiti dosadnih balončića, ali to nije rješenje kako osigurati više prostora na disku ![]() ![]() If you have low disk space in your drives, then you may get annoying pop-up messages from Windows that you are low on disk space. This can get extremely annoying at times, to turn off low disk space notification follow these steps: 1. Start regedit. (If you are unfamiliar with regedit, please refer to this FAQ) 2. Navigate to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer 3. Create a new DWORD value and name it NoLowDiskSpaceChecks 4. Right-click on this newly created value and click on Modify 5. Enter 1 in the Value data field and click on OK 6. Close regedit and reboot your system 7. The low disk space messages should be gone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ili TweakUI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ok,probat cu s time,ali nije da me samo zivcira baloncic nego i onaj disk mali koji se stvori dolje pa onda kada kliknes na njega pokrene se ono za ciscenje tog diska....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|