|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
HP Pavilion 17-e115sm
http://www8.hp.com/hr/hr/products/la...4#!tab%3Dspecs Pozdrav svima, zanima me detaljno vase misljenje o ovom laptopu. Kosta nekih 4,000 kuna pa mi recite jel vrjedan tih para. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
dokupi si dodatno jamstvo u slučaju kvara nakon "osnovne garancije" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
to svakako, ali bi volio da mi par ljudi malo jasnije kaze koje su mu mane, odnosno dal ima driveri za te graficke i dal njih dvje dobro funkcioniraju zajedno i tako to. moje je znanje osnovno pa sam mislio da mi neko bolje objasni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ovdje ne bi trebalo biti problema sa grafuljama pošto su obe amd, kod intela ima takvih problemčića ali su rješivi, uglavnom revizijom bios-a ili samih drivera. svaki laptop ima manu al je skrivena ![]() održavaj ga čistim od prašine (hladnjak) i trebao bi te služiti dugo. ako si kupuješ laptop za igranje..onda si bolje za tu lovu složi stolno računalo..iskreno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ja ti volim samo stolna, ali ovo nije za mene... hvala sto si se potrudio odgovorit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nema frke, pročitaj teme o čišćenju i održavanju laptopa, to je najbitnije novom vlasniku |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
e ma jesam ti ja sredivo vec dosta laptopa, ono ciscenje i mjenjanje djelova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|