|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem sa Microsoft accountom
Imam jedan stari microsoft acc koji mi je trebao za msn i dan danas ga koristim na skaypu, jer su mi tamo svi Msn kontakti. Acc je u formatu peroperić@hotmail.com. Prilikom izrade tog acc, kao backup mail sam stavio jedan peroperic@net.hr, koji sam onda koristio, u međuvremenu prestao i sad ne mogu pristupit tom net.hr acc. I sve super, i jedan dan, ničim izazavan, ne zeli se spojit na skajp preko tog acc. Imam pass, ali ne, on mi govori da mi salje kod na mail peroperć@net.hr i da taj kod moram upisat, kao sigurnosna provjera. Reko koji kurac, sta mi saljes na taj mail kad mu ne mogu pristupit ![]() Pokrenem neki privremeni kurac (30 dana) na tom hotmail.acc, kao sve mi radi, ali za mjesec dana ce mi oni poslat taj kod na mail i onda ga moram upisat, ali sta mi to vrijedi kad ce mi ga opet poslat na peroperić@net.hr a tamo ne mogu pristupit. Naravno, na hotmail acc normalno uđem, ali kad zelim nesto mjenjat pod postavkama acc, pita me jel sam nasao stare podatke i da mi zeli poslat kod opet na onaj mail kojem ne mogu pristupit. I tako u krug. Sta da radim, sta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Kad odes na account.live.com jel mu mozes ostavit br mobitela? Ja imam sekundarni mail i mobitel pa kad me trazi tu sigurnosnu provjeru mogu izabrat da mi posalje sms, poziv ili mail ![]() ak ne ide tako, jedino ti preostaje kontaktirat njihov support ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|