|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Asus X750LB-TY025D i Windows Update BSOD
Pozdrav ekipa, Evo nabavio sam navedeni lap i totalno rula...slazem gore Win 7 32 bit. Nakon što sam instalirao sedmicu instalirao sam gore par najosnovnijih drivera a ostatak sam mislio povuci preko Win Update-a. Nakon što sve skine i napravi restart događaju mi se BSOD....nakon toga se komp normalno "zbuta" a u popisu instaliranih update-ova vidim da mi ima dosta onih koji su fail... Komp radi stabilno i nema nikakvih problema tako da je to vjerojatno zbog nekih nekompatibilnih drivera.... Sad sam mislio opet stavit Win 7 gore i ništa ne instalirati ručno nego odmah pokrenuti Win Update...ako ce se to opet dogoditi morat cu otkantati win update i sve ručno instalirati... Jer se kome to događalo i ako je kako ste nakraju to riješili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem je u driverima rekao bi. Svi noviji Asusi donose drivere samo za Wins 8/8.1. Možeš pokušati ručno sve instalirati pa vidjeti jel će bit problema, ako bude, stavi osmicu gore i budi bez brige. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Je, u pravu si ovo za drivere.....samo za osmicu ima na njihovom webu...a izbjegavam tu osmicu ko vrag tamjan... ![]() Našao sam drivere za WLAN ali za win 7 64 bitne i instalirao sam samo njih pa sad povlačim ostatak sa win updata.... Ako to prođe problem je bio sa ovim driverima koje sam instalirao prije update jer je većina namjenjena upravo osmici.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Zašto izbjegavaš? Makne se metro, i sučelje je isto kao i Windows 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo samo da javim razvoj događaja....našao sam i drivere za win 7 http://support.asus.com/download.asp...ZGvWOvaEA6YxI4 ALi nažalost BSOD se i dalje pojavljivao neovisno o driverima...na kraju sam pustio samo windows update ali uzalud, BSOD bi se svki put javio, nekad nakon 2 nekad nakon 3 boota....tako da nije bilo do drivera vec je bio potreban flash biosa..... Tako da može lokot....selim se u pohvale magazin RS... p.s Ako uzimate ovaj lap i želite gore vrtiti win 7 budete spremni na flešanje jer nema šanse da vam šarlatani iz ASBIS-a zamijene za drugi.... p.s2 cijelu situaciju uz pohvale magazin RS-u pisem u njihovom topicu... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 16.04.2014. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Koji ti driver uzrokuje BSoD? |
![]() |
![]() |
|
|