|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jednostavan program za layering
Pozdrav ekipa, Treba mi program koji može postaviti jednu sliku kao nepomicni layer, a da se druga slika može slobodno pomicati po prvoj. Takav program mora biti ultra jednostavan jer bi ga koristili računalno ne baš pismeni ljudi i zato otpadaju photoshop, gimp i slicne alternative. Znaci, korisnik ubaci sliku, npr radiogram neke kosti, zatim ubaci sliku sarafa i gleda kako ce ga pozicionirati, i dali uzeti manji ili veci. Skaliranje bi bilo napravljeno unaprijed, oko toga nema brige, barem za sada, kasnije bi se mozda i o tome razmisljalo, znaci da slika sarafa odgovara dimenzijama istog |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prebaceno u odgovarajuci podforum.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ne, nije mi word rjesenje, nista, izgleda da cu napraviti neki jednostavni GUI u VB i probat izvuci iz nekog GNU programa ono sto mi treba i implementirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
mozda bi ti u flashu (action script) bilo najprakticnije nesto sklepat
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Bubba, bas tak, full jednostavno, u cemu si to sklepao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
win32 + libjpeg + libpng za transparentni PNG koji to nije jer funkcionalnost mozda je "full jednostavna" ali je potpuna implementacija daleko od toga. ![]() U principu, nije bas trivijalno igrati se za z-orderom objekata, barem u ovakvoj kombinaciji nez .NET-a i slicnih izdrkavanja, ako imas neke specificnosti kao sto je transparentni PNG/TIFF. Cak je dosta jednostavno odrediti velicinu, tj. mijenjati je on-the-fly... To tebi treba komercijalno ili za nekakav skolski/fakultetski projekt?
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Frend me zamolio da nadjem program tog tipa za njega, ne u komercijalne svrhe, mada on ce koristiti taj program na poslu, da ne mora printati radiograme i da si malo ubrza posao, a meni se, posto nisam nasao gotovo rjesenje, to ucinila kao dobra prilika da nesto naucim i probam sam nesto sloziti. Istina, ogranicen sam sto se tice znanja, kao strojar, nisam gotovo nista u zivotu programirao (radim kao PLC programer, al ono, nebo i zemlja) a to me jako zanima, pa citam knjige i evo, sad sam si nasao projektic koji bi volio sam znati napraviti. Hvala ti na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|