|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
(riješeno) Acronis True Image - clone umjesto backup
Pokušao sam sa Acronic true image napraviti back up jednog hard diska na drugi hard disk ali izgleda da sam greškom kliknio na Clone. Kako spasiti podatke s tog drugog diska? U disk menagmentu mi pokazuje na nije formatiran. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Isklonira si praznog na punog? Probaj s partition backupima, jer nebi triba prebrisat podatke (kojih nema na originalnom disku). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nešto mi se vratio sa File scavengerom i razvrstao u foldere jpg, mov, doc, ali i brdo foldera naziva Folder i broj. U programu pri procesu ispiše mi: An identical file already exists in the destination folder. Može li se te foldere s brojem obrisat? Puno ih je,a iz njih se ne može ništa otvorit. File scavenger slaze u foldere. Može li se nekako izvuči izvorni naziv dokumenta. Sad su umijesto izvornog naziva brojevi. Kakav je ovaj R- Studio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Iskljuci nepotrebne/stare. Ako je samo broj onda nije uspio izvuci ime nego samo sadrzaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
R-Studio je skinuo samo ono što su bili korisni podaci, ne i cijeli disk s neupotrebljivim datotekama. Zadnje izmijenjeno od: ard. 25.05.2014. u 20:21. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|