|
![]() |
#1 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Novi BUG
Ima ga već za kupiti u Zagrebu ili stiže tek sutra? |
![]() |
![]() |
#2 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
hm...a da odes na kiosk i provjeris ? ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
|
Po toj kiši mi se baš ne da do kioska. Pitam zato jer je u Zagrebu bar jedan dan prije nago u nego u VŽ-u. Tak da ako ga ima za kupiti u ZG-u, onda je sutra u VŽ-u. |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Napeto je! je li BUG došao na kioske ili ćemo se morati strpiti još dan-dva? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e mcg brijem da bi mogo ici u best off glupih topica. bez uvrede ![]()
#7 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Vjerojatno u Zagrebu već ima. Piše na BOL-u da je vani. Kod nas dolazi tek za dan-dva, a mrežu nisam našao nigdje u gradu...:mad: |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
|
Ispričavam se svima koje je teško pogodil ovaj topic. Ako je glup nek ga moderator/administrator makne i gotovo. Mislil sam da se pod svaštaru, svašta može postat....očito da sam bil u krivu. Vidim da neki imaju dosta kratak fitilj. Bez uvrede. Zadnje izmijenjeno od: McG. 29.09.2005. u 23:10. |
![]() |
![]() |
#10 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
da stvarno ono BUG je shit u zadnje vrijeme,,,,,, kupim VIDI i ono ako nema nista pametno opisano predstavljena nova tehnologija ili bilo sa onda bar ima ona PHP i skola programiranja a u BUG-u se sada bave samo glupim igricama i grafama,,,,,,,, BEZVEZE |
![]() |
![]() |
#12 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
quote: "glupim igricama i grafama" hm...sad, koliko su igre glupe o tome bi se jako dalo pricat..a pogotovo koliko su graficke glupe... i sto ocekujete od jednog IT casopisa....da daje instrukcije za programiranje:confused: ...ako mislite da cete to nauciti iz casopisa...varate se...za tako nesto trebas otici na tecaj ![]() ali ako te zanima koje su karakteristike novih grafa, maticnih, procova i sl i sto kupiti jer sam nemas pijma kako se sto od tog hardvera ponasa a pravis se da si najveca managa ![]() ![]()
#13 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Molim lijepo ... pitanje je na mjestu ![]() Ja sam bio primoran kupiti PC Chip, jerbo mi je ponestalo WC štiva ![]() Pa sad opet čekam da tast donese s posla kopiju Buga ( židof jbga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: choby. 30.09.2005. u 10:21. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Pa to je jasno i pučkoškolcima, a tu jednom PC ekspertu moram objašnjavati banalne stvari .... |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ali ako te zanima koje su karakteristike novih grafa, maticnih, procova i sl i sto kupiti jer sam nemas pijma kako se sto od tog hardvera ponasa a pravis se da si najveca managa ![]() ![]() ali dobro obratiti pažnju jer i tu zna biti svega....na kraju krajeva svi smo ljudi ![]() inače meni je BUG bio OK ali ga nisam čitao cca godinu dana
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
slazem se sa kolegom burke-om Jer ako te zanima kako neka grafa stoji u performansama google i guglaj. I ziher ce vec na prvoj strani izguglanih stranica biti neki opsiran test. Imho kupovanje "novina" od kada je net poprilicno jeftin je jednostavno glupo..... primjera radi ja za 30kn koliko kosta bug mogu potrositi ili 512dodatnih megi na dsl-u ili mogu surfati 15 sati na modemu.... ![]()
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
da naravno da su igre bolesno glupe,,,,a zverke od grafi sluze manje vise samo za igranje, ne nemos NAUCITI programirati ali mozes pokupiti dosta dobrih stvari i ono ako si pocetnik shvatiti kako to sve funkcionira prije odlaska na tecaj pa ondje sve puno brze i lakse pokopcas,,,,,, a sto se od IT casopisa ocekuje BUG je odavno prestao davati sada u svakom broju pola casopisa zauzmu opisi grafa ili laptopa a ako nisu laptopi onda su digitalni fotici i kamere svaki 5 broj im bude oke i vrijedan tih ulozenih 30kn...... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam u velikoj dilemi do nedavno je BUG stajo u WCu al tolko je posto dosadan da sam poceo brzo izlazit iz WCa... Ima ko kakav prijedlog za novo wc štivo? trazene karakteristike: puno seru (sto pomaze mojoj probavi), nema apsoulutno nista pametno (jer u tom slucaju bi osto jos duze na wcu), brzo poprimi miris wca (tak ga lakse najdem ako ga netko izvadi iz wca prije nego novi broj dojde)
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
imam godinama 939 a nisam ni znao ![]()
#24 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako kupim bug to napravim zbog dvd-a, pročitam opširnije testove tek toliko zato što sam ga platio a i da vidim kako ljudi mogu bit pokvareni i podplaćeni, i još nešto.... bug nije primjereno štivo djeci sa ovog foruma.... A kako stvari stoje ni ja ga izgleda neću više uzimat, imam dsl, još kad bude flat.... |
![]() |
![]() |
#27 |
-------
|
Uh al se topic zahuktal. Vidim da vam Bug baš i nije najdraži IT časopis. A dobro svako od nas ima ''svojeg konja za utrku''. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#29 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ko piše za Bug još je i dobar ![]() Ko mu je cura, nije ni čudno ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
IMO odredeni osobe pretjeruju... Zele li isti reci da je i pcekspert materijal za wc, s obzirom na to da za njega pise nekoliko osoba, koji su autori brojnih recenzija, testova i sl. u BUG-u ! Ja kupujem BUG (uz odredene druge casopise, novine i knige) jer se nesmatram najpametnijim covjekom na svijetu i znam da u njemu mogu mnogo toga zanimljivog procitati pa cak i nesto nauciti... Gresaka ima, to sigurno, sto pravopisnih, sto tehnickih no nitko nije imun na pogreske, niti bi novinari iz BUG-a trebali imati apsolutno znanje o svemu... Testovi se mogu naci i na netu ali nazovite me staromodnim no ja najvise volim onaj miris "svjezeg" tiska dok zavaljen u fotelji pijuckam kavu i citam... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|