|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() OK, na netu gdje god pogledam izvan RH je prodan 19 pin USB 3.0 na 9 pin usb 2.0 adapter. Jer ima gdje u RH uopće takav kabl za kupiti. ovo mi treba da mogu novi case spojiti na "staru" ploču, mislim 99% ploča još ima stare 9 pin konektore ...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ebay znam ... mislio sam tu negdje doma da ne čekam stoljeće da se pojavi ![]() Nadoupna kolega sa foruma poslao info da ima za 25 kn + poštarina pa ću to s njim riješiti. Hvala.
![]() Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 25.04.2014. u 13:16. Razlog: Riješeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
http://www.links.hr/?naziv=kabel-lc-...kl=200.300.207 ??? vi ste očito svi previše lijeni otići na links i pretražiti 5 stranica adaptera i kablova, koji su s lijeve strane zasebna sekcija |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
A da me ne poznaju i da se ne ispričamo stalno ... a ko zna možda su dobili nakon priče ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Puno stvari u Linksu piše da je dostupno (pričam iz iskustava zg. poslovnica); dođeš tamo a ono friška figa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije mi problem svratiti, jer mi je to put "poso->kuća". Konstatacija je da puno stvari s weba u dućanu ne dostupno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|