|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
![]() Nisam pronašao ništa u starim temama, pa bih molio pomoć, ako je netko imao sličan problem. Imam Airlive 5470 AP i koristim ga već 3-4 godine u Universal repeater modu za pokrivanje wireless signala u cijeloj kući. Zadnjih par mjeseci na njemu mi sve češće puca internet veza, dok je na routeru operatera sve u redu (Iskonov Speedtouch 780). Nedavno sam napravio update firmwarea, ali se ništa nije popravilo. Sam uređaj se dosta grije (oduvijek). Je li netko imao slična iskustva? Ako je, kako je riješio problem (novi AP ili....)? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dao je svoje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako se ima love > kupi novi ap, ako se nema love i hoćeš igrati onda promjeni elektrolite (ima ih 9) i poboljšaj hlađenje tako da sa gornje strane napraviš xy rupa + stavi nekakav pasivac na čip koji se najviše grije (test prst metodom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Naručio sam novi. Nije preskup, pa ću nekako podnijeti....hvala na odgovorima. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam isti. Imao isti problem. Skinuo poklopac i radi bez problema. Dakle rijesitj hladenje i rijesen problem. Meni je u radioni pa mi nije bilo bitno. Inace 5460 radi iste stvari i mrtav ladan. Razlika u lan (wan nisam siguran) portovima. Ne sjecan se ...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da niste malo pojačavali izlaznu snagu? ![]() A od toga ionako nema koristi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|