Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.03.2014., 07:00   #1
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Davanje informatičkih poduka - tečajeva

Pozdrav, nisam uspio nigdje pronaći odgovor. Da li informatički obrt može davati poduke iz informatike ili tečajeve ili neke treće...Znači da imam neke seminare za mrežne administratore (naravno i to naplaćujem)? Jel po nkd mora biti upisano u opis poslova obrta?
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2014., 10:11   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Mislim da moraš imat 85.59 Ostalo obrazovanje i poučavanje, d. n. (NKD 2007)

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.03.2014., 10:28   #3
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

I što se tiče samih tečajeva? Vidim da većin informatičkih obrta drže i nekakve tečajeve, makar predavanja za ECDL pa ne vjerujem da imaju tu normu zadovoljenu.
Staro 27.03.2014., 11:39   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ja radim u javnoj instituciji koja ima oko 250 zaposlenih od toga jednu osobu sa srednjom, dve osobe sa višom, i svi ostali su prof., dr. sc., mr. sc., ili barem dipl. ing. i imali smo problema da li se neke naše edukacije smiju ili ne smiju knjižiti ... budem ti pitao pravnice kada budem imao vremena i one ... pogotovo ovo za ECDL i slično još k tome kao se upisuje u knjižicu ... to moraš imat papire, a za instrukcije i tečajeve mislim da mora biti 85.89 jer je to u protivnom ilegalno samo u ovoj državi klub za promicanje tjelesne kulture obavlja rekonstrukciju željezničke pruge jer je u podnajam uzeo 7 drugih firmi ... pitam pravnice pa ti postam.

Sreo u u hodniku pravnicu: onako sa "nogu" slaže se samnom ali da ti je najpametnije da se čuješ sa HOKom pa njih pitaš, jel nije sigurna da li se informatički obrt uopće može baviti edukacijom. Znam da od komora nikakve koristi ali pitaj HOK, možda se netko i javi i kaže neš pametno.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 27.03.2014. u 11:57.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2014., 16:39   #5
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Ne bi to bilo edukacija sa upisom u knjižicu...već neka edukacija za neko informatičko područje, i da mogu dati nekakve izmišljene interne potvrde o pohađanju joomle...npr...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno