|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Firewall, VPN i ip change
Nisam znao di da ovo stavim pa valjda je ovdje u redu. Igram cash poker na jednoj stranici i jedini nacin da igram bez da me banaju je da koristim VPN. Problem je sada u tome sto kada mi t-com napravi IP reset onda mi VPN ne izmjeni IP i dobijem ban. Sada da bi to spriječio neki su mi preporučili da postavim firewall tako da zablokira konekciju na net kada mi se desi famozni IP change. Ali kada to postavim onda mi se VPN nikako ne moze spojiti i ne mogu ga koristiti. Zanima me da netko zna neko riješenje za to, neki drugi firewall da bi to mogao odraditi kako spada ili neki drugi način kako da u trenutku promejene IP adrese dođe do prekida konekcije. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Iskreno sumljam da ga igras 24h d evno, zasto si ne namnestis prekid da se desi tijekom vremena dok spavas ili jednostavno resetiras ip prije pocetka igranja pa si miran 24h. T-com resetira svakih 24h IP, osim ako nisu šta mijenjali u zadnje vrijeme ili ti puca linija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ne puca, standardno jednom dnevno. Ali vise nije kao prije. Znao sam router resetirat u 3 ujutro i onda puca uvijek u tri, ali sada je pocelo pucat jednom dnevno ali na random. Nekad nakon cca 14h nekad standardnih 24h. Thanks btw Probat cu a comodo firewallom, kazu da bi on to trebao moci odraditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Dodatak, ni comodo firewall ne pomaže |
![]() |
![]() |
|
|