Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.06.2013., 17:53   #1
BorisM
Registered User

Datum registracije: Jun 2013
Avalon - imali tko problema sa njima?

Ljudi ima li tko loše iskustvo s Avalonom? Već dva dana čekam na rješavanje običnog zahtjeva. Nije rješavanje problema, nije kvar ili greška već obično dodavanje certifikata u Certifikate store web site-a. Što je naj bolje od svega, prije nego sam zakupio njihov hosting paket htjeo sam se posavjetovati sa podrškom koji paket da uzmem i objasnio zahtjeve. Uzeo sam paket po njihovom prijedlogu!! Odem od Amerikanaca jer mislim da su naši dostupniji i da ćemo lakše riješavati probleme kad ono.. Pogledajte samo taj razgovor (u prilogu) i obratite pažnju na datume i vremena , ... MUKA MI JE

Pregled ticketa: #728564

Korisnik 27.06.2013 14:53

Pozdrav,Trebam postaviti Finin root certifikat za web site www.xxx.com koji se nalazi unutar mog Enterprise hosting prostora. Certifikat služi za povezivanje na CIS porezne uprave i fiskaliziranje računa. Možete li mi reći što Vam trebam dostaviti?
Boris

IP / Hostname Logged: 93-141-71-243.adsl.net.t-com.hr
Country: Croatia
Current Page:
Current Page Title: Korisni%u010Dka zona - Avalon korisnička zona
Referer: Direct Visit / Bookmark

Korisnik 27.06.2013 17:57

Pozdrav,Trebam postaviti Finin root certifikat za web site www.xxx.com koji se nalazi unutar mog Enterprise hosting prostora. Certifikat služi za povezivanje na CIS porezne uprave i fiskaliziranje računa. Možete li mi reći što Vam trebam dostaviti?

P.S. Već sam postavio ticket preko Live Chat-a no nitko mi se još nije javio pa ponavljam direktno na podršku.

----------------------------
IP Address: 185.18.60.13

Staff 27.06.2013 18:17

Poštovanje,

ispričavam se na čekanju na javljanje. Čekao sam obavijest od kolege iz administracije što nam je točno potrebno za realizaciju vašeg zahtjeva te ću vas ovim putem zamoliti za još malo strpljenja.

Javiti ćemo vam se u najkraćem mogućem roku s povratnim informacijama vezanim uz vaš zahtjev.

Srdačan pozdrav,

Korisnik 27.06.2013 18:20

Hvala

Korisnik 27.06.2013 21:03

Pozdrav,
Ne želim biti dosadan ali nadao sam se danas to riješiti.

Staff 27.06.2013 21:17

Poštovani,

dostavite nam certifikat koji ste dobili od Fine te ćemo poslati do administratora da postavi certifikat u RootCA. Port za fiskalizaciju 8449 je već otvoren na svim poslužiteljima.

Lijep pozdrav,

Korisnik 27.06.2013 21:37

Pozdrav,

Za root certifikat sam jedino dobio uputu za skidanje sa stranica Fine. Taj certifikat dostavljam u prilogu unutar zip dokumenta.

Vjerujem da je Vaš administrator već postavljao taj certifikat pa Vas lijepo molim, i bio bih vam zahvalan, ako nešto nije uredu da mi javite.

Staff 27.06.2013 21:52

Poštovani,

proslijedili smo certifikat do administratora te ćemo vam se povratno javiti.

Lijep pozdrav

Korisnik 27.06.2013 21:53

Hvala.

Korisnik 28.06.2013 09:58

Pozdrav, Ima li kakvih pomaka?

Staff 28.06.2013 10:08

Poštovani,

problem je dodan administratoru na TO-DO listu ali zbog povećeg obima posla još jednostavno nije kolega došao do Vašeg problema. Zamoliti ću Vas za još malo strpljenja te ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Lijep pozdrav,

Korisnik 28.06.2013 15:25

Pozdrav, mogu li očekivati nekakav pomak? Prošlo je više od 24 sata. Meni posao stoji..

Staff 28.06.2013 16:55

Poštovani,

povisio sam prioritet Vašeg upita ali na žalost ne mogu ništa više, jednostavno ćete morati sačekati još neko vrijeme. Razumijemo Vaš položaj i ispričavamo se na čekanju. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Lijep pozdrav,

Korisnik 29.06.2013 08:53

Gospodo ovo postaje neprihvatljivo!! Zašto me stavljate u ovaj položaj? Stvarate mi velike neugodnosti. Pa to je posao od maksimalno 15 minuta!!

Staff 29.06.2013 08:56

Poštovani,

zaista Vam se ispričavam, ne stavljamo Vas namjerno u ovaj položaj.

Proslijedio sam upit administratoru, te ćemo Vam se javiti čim dobijemo povratnu informaciju.

Hvala Vam i lijep pozdrav,

Korisnik 29.06.2013 13:27

Gospodo jeli taj Vaš administrator na Jupiteru?
Sada ste me stavili pred zid da ni sam neznam šta napraviti. Kasno mi je za prelazak drugom poslužitelju, a Vi očito niste ozbiljni. Trebam li koga nazvati, poslati mail ... Prije nego sam uzeo hosting paket lijepo sam iznijeo svoje potrebe i tražio savjet kako šta da napravim i koji paket da uzmem. Zašto me onda nitko nije upozorio da se na ovakve poslove čeka danima.

Staff 29.06.2013 17:05

Poštovani,

ispričavam Vam se.

Informacije su proslijeđene administratoru te ćemo Vam se javiti čim dobijemo potvrdu kako je certifikat postavljen. Na žalost, osobno nemam pristup servisu i ne mogu utjecati na samo postavljanje, ali ponovno sam poslao požurnicu, ali ćemo Vam se javiti čim dobijemo povratnu informaciju.

Hvala Vam na razumijevanju i lijep pozdrav,

Korisnik 29.06.2013 17:08

Pitanje je samo kada će to napraviti. Ovo je ludost... Hoće li danas u nekom razumnom vremenu to biti napravljeno?

Zadnje izmijenjeno od: BorisM. 30.06.2013. u 08:35.
BorisM je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2013., 19:44   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
vrijeme je GO............ . admin se bucka negdje, tko zna .

inace samo jedna zamjerka, a to je stavljanje necijih podataka (ime i prezime) ovako javno. znam i vjerujem ti - puna ti je kapa, samo kazem.

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.06.2013., 20:32   #3
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
BTW. slobodno makneš i link stranice.
Staro 30.06.2013., 08:42   #4
BorisM
Registered User

Imate pravo, uklonio sam privatne podatke... Čovjek poludi od takve nonšalantnosti. Shvatio bih da je zahtjev vezan za nešto što nema roka i nije bitno. Ali prije svega posavjetovao sam se sa njima oko paketa. Da su rekli uzmi VPS - uzeo bih VPS i sam bih si sve složio. Nemam neki zahtjev prema veličini prostora pa rekoh Bit će dosta i shared paket. ... UH I bio bi dosta da je korisnička podrška ozbiljna. A posluju 16 godina i kao slove za naj bolje. Majko sveta!!

P.S. Samo da nadodam da sam danas dobio odgovor da će riješiti moj problem POČETKOM TJEDNA!!! A danas je nedjelja, četvrti dan od zahtjeva!!! Pitao sam ih šta će biti sa troškovima koje su mi prouzročili. Nema odgovora
Staro 30.06.2013., 09:16   #5
Alister
Premium
Moj komp

Alister's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Pozovi se na njihov kodeks etike, traži podatke od nekog šefa, drugo ništa ne možeš napraviti, osim preći na nekog drugog, ali to ti opet ništa trenutno ne znaći.
Mi smo isto imali loša iskustva sa njihovom podrškom, pa smo otišli od njih.
Alister je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2013., 11:58   #6
BorisM
Registered User

Da zaključim. Nakon X peripetija i još hrpu poruka na sve strane kojih sam se mogao sjetiti, ipak su postavili certifikat u nedjelju poslijepodne... Sada sve uredno radi. Dobio sam hrpu isprika i nekoliko svečanih obečanja, ali se čovjek poslije svega zapita...
Staro 19.09.2013., 08:55   #7
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Čudno, instalacija Fininog root certifikata na web server uopće nije potrebna za spajanje na CIS porezne uprave i fiskaliziranje računa.
GoodLooker je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2014., 15:55   #8
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Baš sam gledao jel ima tema za njih ovdje...

Izgleda da im je sve palo. Sajtovi, njihov sajt, name serveri.... Katastrofa.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno