|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Toshiba L870-17M black screen
Pozdrav ljudi. Imam problem s laptopom iz naslova. Na laptopu se radilo i autocadu, sve uobičajeno. Ostavljen je na nekih 5 minuta i nakon povratka je na laptopu bio crni ekran. Sve lampice normalno gore, ventilator radi ali jednostavno nema slike. Ugasio sam ga vađenjem baterije. Nakon paljenja situacija je ista, crni ekran. Ne mogu u bios ni ništa. Probao sam ga paliti samo na punjaču, na bateriji i s izvađenom baterijom, uvijek isto. Kaj mogu napraviti osim nositi u servis?
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
najvjerojatnije ništa. koliko si ga često čistio i mjenjao termalnu pastu. vjerojatno ti je otišao grafički čip (nisam stručnjak ali najčešće se on razlemi ili pokvari). moj savjet ti je da nađeš nekog pouzdanog tko će ti napraviti reball. druga opcija ti je reflow (nije kvalitetna što znači da će ti se problem ponovo javit). pitaj na forumu, a mozda ima i tema tko i gdje radi to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
E onda te ne treba sekirat nista. Dobit ces novi laptop ili novu MBO. A sto se tice usisavaca, kompresora I sl nece bit dovoljno, al dok garancija vrijedi nemas brige, do tad ne otvaraj nista! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|