|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
The Walking Dead: 400 Days
Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 12.07.2013. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
istina, svaka priča traje oko 10 do 15 min, tako da je jako kratka igra, a nema ni baš vremana za upoznati likove
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nije loše al sam očekivao više. Više bi mi odgovaralo da su stavili jednu priču sa dužim trajanjem nego ovak iscjepkano i kratko.
![]() |
#6 |
Premium
|
Ili je moja greška ili zbilja nema teme posvećene igri The Walking Dead!? Ako nema onda je to vrlo čudno s obzirom da se radi o prepoznatoj gotovo kultnoj igri. Kako vam se čini prva epizoda druge sezone? Ujebalo me ono šivanje...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Meni je nova sezona super zasad. 400 days je bio vise nego razocaravajuc. Em je kratak em djeluje nedovrseno, kao nesto sklepano na brzinu tek toliko da ljude podsjete na igru do izlaska druge sezone. Tko ju nije odigrao nista nije ni propustio jer prave price zapravo ni nema nego samo kratki dogadjaji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Meni isto. 400 Days više izgleda kao privremeno krpanje rupe Telltaleovog očajnog kašnjenja sa novim epizodama. Najavljivali su da će prva epizoda druge sezone ovisiti o 400 days a koliko vidim nema nikakve veze. Izgleda da bi se trebao pojavit lik tek u drugoj epizodi....barem po traileru. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|