|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() Pozdrav svima malo mi se tesko snaci tek sam se registrovao.Pa ako se na krivom mjestu javljam izvinjavam se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala na pomoci pokusavo sam sam da uradim ovo isto i nisam nikako mogao da rijesim problem,pokusacu opet.Ali sta god da sam uradio i nitslirao,bilo kakv program i uradio sve sto rade na Yootube nisam mogao da pokrenem igricu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ok...nadam se da se nisi po slijetanju ozlijedio..... vezano za problem....da li si ovo probao https://www.google.hr/search?q=II%2F...=XINPUT1_3.dll Kad to sve probaš onda javi pa ćemo dalje.... p.s izbjegavaj nazive topica HELP, POMOĆ, PROBLEM i slično jer iako daju naslutiti da okvirno nešto ne štima zapravo ne govore ništa... p.s 2 ispuni moj komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Jos jednom hvala vam na izdvojeneom vremenu i zelji da mi pomognete.Za vas je ovo sigurno prelagan problem,kazem vam da sam pokusavao i nisam rijesio problem.Zato sam se prijavio na forum kako bi pitao nekog ko zna.Kod svih igara mi izbacuje isto,vec sam naucio da nije igrica nego da je to igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Tetris je igrica, ovo su igre.....kao da za neki film kažeš filmić.....ono tipa jesi gledao onaj filmić Gospodari prstenova.....ono produkcija/marketing/industrija su faktori koji čine igru/igricu.....barem ja tako gledam na tu problematiku IMO ![]() Nego vratimo se na problem missing ddl-a. Znači koju god igru pokreneš javlja ti taj problem da fali dotični dll? Ajde plz napiši kaj si sve probao napraviti da te sad ne ispitujemo za svaku stvar posebno.... Meni se dogodilo kad sam instalirao Batman: AC da mi je falio xlive.dll pa sam samo dotični file skopirao i igre je radila ali nisam mogao sejvat....kad sam instalirao zasebno xlive klijent onda je proradilo.... p.s i dalje nemam pojma koje winse imaš......ovaj gore navedeni problem sa xlive.dll mi se dogodio kad sam sa xp-a prešo na 64-bitnu sedmicu.....na xpu nije bilo problema.... p.s 2 Možda glupo pitanje, jel imaš uopće instaliran Direct X? Ako imaš jesi probao reinstall? Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 17.01.2014. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
ok pokusao sam sa raznim programima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Pusti te razno razne file fixere....mozes poslat windowse u vječna lovišta ako neznaš tocno sto radis..... Ovako sad sam ja nabrzinu bacio oko na moj prvi link.... 1. Da li si napravio install/reinstall direct x-a? Ako nisi napravi. http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=34429 2. Da li si napravio install/reinstall novih drivera za grafičku? Ako nisi napravi. http://support.amd.com/en-us/downloa...rOnServer=true Prije toga samo makni stare verzije....Control Panel /Add remove programs.... Pa ćemo dalje... Uglavnom ekipi je to pomoglo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Master_Hrc hvala ti za pomoc konacno da rijesim problem.Nakon sto sam uradio sve kako si mi napisao sve radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
No frks.....bitno da radi.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|