|
![]() |
#1 |
doktor
Datum registracije: Sep 2004
|
Jeftini linijski DVD player?
Ekipa, Treba mi neki jeftini DVD player na kome bi eto mogao tu i tamo pogledati neki film, slike s CD-a, poslusati audio CD i sl., a da ne prelazi 500 kn. Još ako ima DiVX u sebi i da može čitati titlove s CDa bilo bi super. Ima tu puno jeftinjaka: Fuego, Excello, Quadro... Šta bi mi bilo pametno uzeti? Thanx! gogo
![]() |
#2 |
doktor
|
e i bilo bi fino da može čitati DVD+-R. Dajte neki prijedlog. gogo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Excello DIVX-588/591 Ja imam ovaj 588. 591 ima drugacije srebrno kuciste. Full ok, nema sto taj nije procitao. Uzmi 591 jer ovaj 588 ima jednu ogromnu glupost da mu u standbyu plinka velika ljubicasta lampica preko cijele ladice !?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Steta sto ga nema u crnoj boji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
doktor
|
Thanx Mislim da ću uzeti ovaj Excello jer nemamo kvark u Šibeniku, a Hgspot se raširio u sve kutke Lijepe naše. gogo
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ali ja jos nisam nasao razloga za mijenjenje tvornickog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
doktor
|
Ma taj DVD kupujem za svoju mamu koja ima pedeset i nesto sitno godina, pa mislim da ce joj mijenjanje firmwarea biti zadnja stvar na listi prioriteta. Bitno mi je da vrti filmove i muziku i da ja tu i tamo zavrtim neki od svojih DivX-a. gogo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Yamada 6700. Mislim da u HG košta 378 kn. Čita sve. Bez problema s čćžšđ slovima i meni na HR. Frend uzeo i prezadovoljan. EDIT: 405 kn košta u HG Spotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Može li se nabaviti firmware za Schneider? Čita on sve formate koje stavim u njega, ali nema hrvatskih slova i mogla bi biti malo veća. I kak ubaciti novi firmware u linijski dvd player? Ak nekaj zeznem može li se to ispraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Mislim da ne postoji crna YAMADA bar ne u HR trgovinama.Treba kontaktirati uvoznika. Sve koje sam do sad sreo su bile srebrne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Imaš u FRIGO-u, LG-a za cca. 300 kn. Čita sve živo....kupil ga ujak prije par tjedni...radi (i čita sve) bez graške. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
-------
|
U VŽ-u, ali čini mi se da imaju i poslovnice i u drugim gradovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Adresa, ako je to ta trgovina - CMP Savica Šanci 137 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
-------
|
Pa kad ti velim...bil sam u dućanu 100 hiljada put....klime su im samo dio ponude: Imaju masu toga: klime, bijelu tehniku, elektroniku, usisavače....i da sad ne nabrajam. Najbolje ti je do dojdeš u dućan i vidiš na licu mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
-------
|
Tek sam sad videl da si napisal frigo-kor...ova ti se zove samo frigo...bez ikakvih dodataka. Navrati do VŽ-a, ako ne najdeš u ZG-u. FRIGO ___________ Varaždin Braće Radić 13 (042) 212 424 Zadnje izmijenjeno od: McG. 20.09.2005. u 13:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|