|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Eksterni HDD reže podatke
Eh ovako imam problem s eksternim HDD -om. Recimo kad prebacim neki mp3 file i on traje 2 min. On ga uvijek na nekom dijelu prereze, isto se desi i sa slikom pola slike je ok drugo pola ili je sivo ili crno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji je to disk? Imaš li još važeću garanciju na njega? Meni liči na problem sa elektronikom tj. kontrolerom diska.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Probaj prvo najjeftiniju varijantu, nagađam da je USB disk, - dakle promjeniti USB kabl - probati na nekom drugom računalu, možda struja koja stiže preko USB kabla nije dovoljna za normalan rad diska, pogotovo ako je USB na koji se spaja, spojen preko headera, a ne direktno na ploči.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Meni ovo zvuci totalno zona sumraka... ![]() Koji je to disk? Kolko velik? Sumnjam na to da je jedna od glava za pisanje osla u kurslus, imalo bi logike ako bi disk imao jednu plocu, tako da svi podaci koji su zapisani na gornjoj strane ploce idu OK, a oni koji se pisu na donjoj strani ploce nevaljaju... Pogledaj ti SMART malo od tog diska, bas zona sumraka...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|