|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
nForce4-4X vs ostatak nForce4 chipseta
Koja je razlika? Ima netko link sa nekom tablicom ili netko možda zna? Mislim uzeti ploču sa nForce4-4x chipsetom (Albatron K8NF4X za bagatelu) pa mi nije jasno kaj im treba značiti nForce4-4X oznaka za chipset, jel to obični nForce4 chipset ili je neka okljaštrena verzija istoga?
Rule#100 Give someone a fish, you feed him for one day. Teach him how to fish, and you lose a steady customer. T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
nVidia nForce4 4X Memorija: 4 x DDR400/333/266 -184pin Dual Channel podrška 4 GB maksimalno _________________________________ nVidia nForce4 Ultra Memorija: 4 x DDR400/333 Dual Channel podrška 4 GB maksimalno _________________________________ A razlika je u ovome: Audio: Selectable 2, 6 or 8-CH audio from onboard RealTek ALC850 AC?¦97 v2.3 compliant CODEC. Aux-In, CD-In, S/PDIF-in and S/PDIF-out Front panel audio for Mic-In and stereo Line-out only. (Front panel Line-out electrically shared with rear panel Line-out) Auto Jack Sensing for fool-proof audio device installation SPDIF Coaxial output SPDIF Optical output nForce4-4x nema takvu podršku za zvuk ko nForce4 Ultra i ne podržava tak puno I/O jedinica ko nForce4 Ultra. Uglavnom ništ strašno...glavno da podržava iste procesore i memorije ko i nForce4 Ultra. Nek me neko ispravi ako sam kaj krivo rekel (napisal). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
:confused: Ima za socket 754 taj chipset (nf4 4x) ima PCI-e , te postoji to isto čudo (nf4 4) za 939 platformu, isto ima PCI-e , jedino što vidim da je različito su što nf4 4 ima dva IEEE 1394 connectora manje, i nema SATA2 naspram "pravom" nf4 koji ima 3 IEEE 1394 connector i SATA2.....to je sve što sam skužio..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
nf4 4x=800HTT nf4 "normalan"= 1000HTT |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Razlika je koliko ja znam u htt množitelju. Čisti NF4 i NF4 Ultra imaju od 1x-5x dok NF4 4x ima od 1x-4x pa stoga ko kaj je Mailman reko NF4 4x ide do 800MHz htt
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|