|
![]() |
#1 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() evo da se malo pohvalim. imam celerona D 320 2.4@3.0ghz. i eto doslo mi danas da se idem malo zajebavat da vidim kolko ide, kadli ono uspio sam ga dic na 3.6ghz ![]() znam da nije neka frekvencija al bez dizanja voltaze-to mi neide u glavu:confused: evo bas ga sad malo zamaram prime-om 95 da vidim kako se drzi. btw,siguran sam da bi jos iso al neda mi se zezat da ga nesje*em. evo tu je slika Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 09.04.2010. u 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dobro je nema šta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
|
A validate ![]() Jel stabilno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
evo prime975 se vrti vec sat i nes i sljaka bez beda+jos sam na netu i zajebavam se,mali sljaka za 5. temperatura mi neide preko 53C-istina,malo mi je hladnije u sobi jer je prozor otvoren,al mislim da preko 56-57C nebi iso ni da je je*eno vruce zato jer u kucistu imam 120mm vent na napajanju koji cupa topli zrak van,80mm na zadnjoj strani koji takoder cupa topli zrak van, 80mm koji hladi graficku i malo dopire do procesora, i 90 mm koji puse po hardovima, malo se cuju jer se vrte na 12v al meni to ionako previse nesmeta. btw,crko mi je potenciometar no i to cu uskoro sredit kad si budem rezo bocnu stranicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
ma ide on jos al bojim se da ga nesje*em-nemam para za drugi. izgleda da sam naletio na zakon seriju. uskoro namjeravam uzet jos 512m ddr400, napajanje chieftec 410w, i pentium 4 proc.strpit cu se dok neskupim pare. btw,taj proc+asus p4p800-mx(prodo ju)+256mb ddr333 samsung+napajanje ms400w(stoji mi u ladici) sam kupio za 650kn.i sve je bilo novo. ![]() tak da nezalim lipe sto sam dao za to. e da,i ova ploca me stvarno iznenadila.za 453kn kolko sam ju platio je izvrsna za clockanje-ima agp/pci lock, ima mogucnost mijenjanja agp,ddr,pci,cpu voltaze, 2xfirewire,8xusb 2.0,2xsata, uglavnom prezadovoljan sam njome. ![]() steta sto nije bilo u ponudi ULTRA verzije ove ploce(ima 4xPATA,DUAL BIOS + mnogo toga jos), nego samo LIGHT koju ja trenutno imam.no nema veze |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Svaka čast! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
ja san isti 320 diga na 3708 stabilno bez dizanja voltaze sa stock kuleron a zalmanon na 3834. max sa vecon voltazon je 4123 a s zalman 4338 sve stabilno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Disgni za dva koraka voltažu i ide beba još sigurno...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma daj nemaš kaj spalit. opusti se. Evo, ja sam svog vozio na 1,85V (doduše bartona) punih godinu dana i šljaka sve pet. Digni voltažu za par stupnja/koraka i na 4gige ideš sigurno... ![]() Zapamti, nema straha! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 18.09.2005. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ja sam imao tu gigabyte-icu, ploča je super za te novce.... nikad sa njom nisam imao problema.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Citiraj:
budem ga probo jos dic bez diranja po voltazi da vidim kolko moze potegnut. javit cu rezultate tokom dana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Odlična serija proca...Budi sretan, a ne skepitačan. Slobodno digni voltažu, neznam što te muči, kolko vidim imaš dobar cooler nebi trebalo bit problema. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Citiraj:
digo sam ga na 4ghz i normalno je uso u windowse al kad sam pokreno prime 95(onaj test u sredini il prvi koji zahtjevaju proc) samo mi javi eror. ja sam zadovoljan i sa ovih 3.8ghz,upravo vrtim prime. a tih 200mhz da dodem na stabilnih 4ghz uz dizanje voltaze cu pokusat za koji mjesec dok kupim drugi proc. evo tu su slike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
bas me zanima koliko bi ga uspio dignuti sa dizanjem napona |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
Citiraj:
moja misljenja su da bi mogo nagurat oko 4.4 - 4,5ghz. no vidjet cemo jos. necu pretjerivat u izjavama. a i malo me ovaj samsungov ram koci,to cu promjenit s vremenom. evo bas sam sad odigro MOH Pacific assault. uredno radi bez rusenja.prime takoder.zasad se drzim ovih 3,8ghz. daj ako je neko jos dizo ovaj proc nek javi rezultate. pozdrav svima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ma sve je to super, ali to nabrijavanje celerona nekako nema smisla, celer ostaje celer - spor i lijen... ![]() pa ja i bude smo jednog celera 1.8ghz digli, ako se dobro sjećam na 3.5ghz... ![]() i nista nije bilo brze... sad gledam ovo na linsku, jebote, pa celer na 4.1ghz ima 44s super pi 1mb...!!!WTF!!??? to je samo gušt, ništa drugo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
evo,radi na 4ghz stabilno. digo sam mu voltazu na 1.408V(uglavnom oko te volataze je uvjek). prime radi bez beda al mi se zato malo vise grije. temperatura mi dode i do 60C. ipak cu ga vratit na 3,8 i spustit mu voltazu-ipak mi je draze da se manje grije. evo slika Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 09.04.2010. u 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Kakav je celeronko u kodiranju videa (mpeg2 i 4)? BTW je li bilo problema pri dizanju FSBa i VCorea jer u GB ploce poznate po tome da "sakriju" oc opcije (podizanje vcore u postocima i sl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
Citiraj:
problem je sto nemogu nac crack za programe,btw molio bi nekog da mi preporuci neki program za kodiranje iz AVI>DIVX,DVD i iz DVD>AVI,DIVX a sto se tice fsb-a,prvo mi nije htio ic proc preko 2,9ghz,al onda nedugo nakon tog je prosljako na 3.0 pa sam ga natjero na 4ghz bez dizanja napona. a VCORE je malo sje*an u biosu jer je u postocima(5%,10%,15%). kad sam digo 5% napon je skocio sa 1,31v na 1,4v,a ak ga dignem za 10% bojim se da ce prec preko najvise dozvoljenih 1,55v a to nije nimalo dobro. steta je sto nema postavke latencija za rame,no nema veze.ipak je to intel kojem to neigra previse vaznu ulogu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
najbolji su ti GordianKnot i AUTOGK, i besplatni su.... |
![]() |
![]() |
|