|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
jedno pitanje?
možda malo i glupo pitanje ali evo ga: zanima me dali će na matičnoj dfi nf4 ultra-d normalno raditi sistem ako ima samo jednu pločicu od 512 mb rama? pitam zato jer čitam da sa tri pločice neradi.inače memorija bi bila kingmaxPC3500. I ako može još jedno pitanje da mi neko objasni čemu služe S/PDIF-in/out,COM and IrDA Connectors? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
ma radi,nemaš brige ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Radit ce bez problema ali zasto Kingmax na tako dobroj ploci? :confused:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
pa kingmax zato što u hg spotu nema drugih memorija,a imam i neke pogodnosti kupovanja kod njih.Kažeš da je super talent bolji ?ima u vemilu mogao bi tamo kupiti. hoče li on raditi bez problema,ne bih voli kad bih morao odmah savljat novi bios. e da kako se stavlja novi bios vidio sam neko objašnjenje na dfi.com ali mi to nije baš posve jasno, i koju verziju biosa imate na ovim pločama ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Imas cijeli thread o DFI mbo ovdje gdje ces naci pregrst informacija... BIOS, programi za oc i WinFlash se mogu skinuti ovdje Stavljanje novog BIOS-a je vrlo jednostavno...Skines WinFlash i zeljenu verziju BIOS-a sa navedenog linka... Udes u WinFlash snimis stari BIOS i ucitas novi i za nekoliko sekundi sve je gotovo...Zatim restartas racunalo i odes u BIOS i izaberes load optimaized defaults snimis, izades iz BIOS-a i udes u Win... Mozes, neki preporucuju, i napraviti CLEAR CMOS pa onda uciniti gore navedeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas