Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.01.2014., 21:57   #1
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Kako ubrzati SDK android emulator

Pozdrav ljudi, malo se igram se SDKom i primjetio sam da mi se sam emulator vrti bogohulno sporo. Konfiguracija je ova koju imam pod Moj komp. Uključio sam opciju da koristi host GPU što je malo ubrzalo proces ali i dalje je jako spor. Primjerice "paljenje" emulatora traje oko minutu, nakon pritiska na ikonu za app drawer učitava se 5-10 sekundi. Čitao sam nešto da ima neki intel package koji pomaže, skinuo ga ali ništa se nije dogodilo. Jel treba u biosu paliti neke opcije za virtualizaciju? Ovo mi je totalno špansko selo pa ako neko ima ideju pucajte. Može i link samo(uzmite u obzir da sam i sam izguglao i isprobao te najčešće savjete). Hvala svima, živjeli!
bg_4_l je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2014., 09:41   #2
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Identicno kod mene. Masu RAM-a, quadcore cpu = pustim da se upali i odem na tron ... preuzasno sporo radi. Sjecam se da sam probao guglat kako ubrzat, ali odustao. Ima nekih workaroundova, al' nis elegantno
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2014., 12:48   #3
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ja koristim bluestacks za whatsup i ne ubija previše proc, al isto se dugo pali, al mislim da nije minutu..a imam celerona.

Al iskreno, ne znam dal je to ista stvar šta i ti koristiš.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2014., 13:21   #4
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor domina Pregled postova
Ja koristim bluestacks za whatsup i ne ubija previše proc, al isto se dugo pali, al mislim da nije minutu..a imam celerona.

Al iskreno, ne znam dal je to ista stvar šta i ti koristiš.
Ovo što ja koristim je slično bluestacksu, s tim da donedavno bluestacks nije bio full emulator nego je samo omogućavao runnanje android aplikacije, čitao sam neku vijest da sad dodaju full emulaciju. Emulator za SDK je baš namijenjen razvoju i testiranju ne tolko korištenju al opet. Spor je za ubit se
bg_4_l je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2014., 14:21   #5
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Nije odgovor na temu, kako ubrzati emulator, ali mozes spojiti mob s androidom i vrtiti direktno na njemu.
Overclock je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno