|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
(riješeno) Sporo otvaranje startup apps
Pozdrav svima, u pitanju je acer v3-772g , i7 , 16gb ram, ssd , win 8.1 pro . A problem je slijedeci - Samo butanje winsa i login je i dalje brz i to šljaka odlicno dok ne dodem na desktop. Tada u system trayu budu prikazane ikonice nvidie,dolby i ovaj driver vezan za touchpad. Iducih 5 minuta se doslovno ništa ne dogada, a trebale bi se startati aplikacije kao što su skype,utorrent,dropbox, avast. Nemogu otvoriti control panel, task manager, computer management,my computer ne prikazuje hardove. Ali zato otvara desktop aplikacije i fajlove ako kliknem na njih(utor,skype,pdf,.txt) odmah. Iduci se pojavljuje action center sa 2 warninga da je antivirus iskljucen. I kad prode 5-6min odjednom se sve upali što je i trebalo i laptop je spreman za rad. Ovo mi se pocelo desavati kada sam izvadio bateriju iz laptopa i ostavio ga samo na napajanju i kad sam ga upalio (ista stvar i sa baterijom nazad). Guglajuci sam dosao do jednog od rješenja da ugasim "Turn on fast startup" u Power Options koja ne pomaže. Neznam više ni sam šta da radim , pa ako netko ima savjet rado cu poslusati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pokupio si neko smeće koje ti zakuca sistem na 100%. Skaniraj malwrebytes-om i avastom. Podesi ga da skanira prije bootanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Odradio avast i malwarebytes scanove, nasli su nekog sitnog smeća. Jedino me mucio jedan trojan.agent pa sam kombinacijom 5 removal toolsa(hitmanpro,roguekiller,kaspersky tdsskiller,emsisoft emergency kit) i to govno maknio. Više nijedan tool ne javlja nikakve threatove , a moj problem je i dalje prisutan ![]() Probat cu uninstall avasta. edit: Da, problem je bio u avastu. Mučko Đubre !! Zadnje izmijenjeno od: bezimeni8. 30.12.2013. u 13:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|