Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2013., 17:33   #1
bezimeni8
Registered User

Datum registracije: Oct 2013
(riješeno) Sporo otvaranje startup apps

Pozdrav svima,

u pitanju je acer v3-772g , i7 , 16gb ram, ssd , win 8.1 pro . A problem je slijedeci -

Samo butanje winsa i login je i dalje brz i to šljaka odlicno dok ne dodem na desktop. Tada u system trayu budu prikazane ikonice nvidie,dolby i ovaj driver vezan za touchpad. Iducih 5 minuta se doslovno ništa ne dogada, a trebale bi se startati aplikacije kao što su skype,utorrent,dropbox, avast.
Nemogu otvoriti control panel, task manager, computer management,my computer ne prikazuje hardove. Ali zato otvara desktop aplikacije i fajlove ako kliknem na njih(utor,skype,pdf,.txt) odmah.
Iduci se pojavljuje action center sa 2 warninga da je antivirus iskljucen. I kad prode 5-6min odjednom se sve upali što je i trebalo i laptop je spreman za rad.

Ovo mi se pocelo desavati kada sam izvadio bateriju iz laptopa i ostavio ga samo na napajanju i kad sam ga upalio (ista stvar i sa baterijom nazad). Guglajuci sam dosao do jednog od rješenja da ugasim "Turn on fast startup" u Power Options koja ne pomaže.

Neznam više ni sam šta da radim , pa ako netko ima savjet rado cu poslusati
bezimeni8 je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2013., 17:37   #2
zlatko
Premium
Moj komp

zlatko's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
pokupio si neko smeće koje ti zakuca sistem na 100%. Skaniraj malwrebytes-om i avastom. Podesi ga da skanira prije bootanja.
Oglas

Oglas
Staro 30.12.2013., 13:11   #3
bezimeni8
Registered User

Datum registracije: Oct 2013
Odradio avast i malwarebytes scanove, nasli su nekog sitnog smeća. Jedino me mucio jedan trojan.agent pa sam kombinacijom 5 removal toolsa(hitmanpro,roguekiller,kaspersky tdsskiller,emsisoft emergency kit) i to govno maknio.

Više nijedan tool ne javlja nikakve threatove , a moj problem je i dalje prisutan

Probat cu uninstall avasta.

edit: Da, problem je bio u avastu. Mučko Đubre !!

Zadnje izmijenjeno od: bezimeni8. 30.12.2013. u 13:40.
bezimeni8 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno