|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
wireless screen mirroring PC->smart TV
dakle, kupio sam novi samsung 40f6400 i sad, zanima me dali je na neki način moguće (s obzirom na konfu koja mi piše) izvesti navedeno u naslovu. Screen mirroring na tv-u radi bez beda sa moba (s4), kao i streaming šeranog video sadržaja sa pc-a na tv. malo sam proučavao sve to skupa i nije mi jesano što mi treba. Po ovom videu: http://www.youtube.com/watch?v=qQo6fgJ6eqU je jasno da je to na Win 8.1 izvedivo bez po muke, ali zanima me što izvesti s mojim kompom koji vrti sedmicu. Miracast nije native u sedmici, niti neznam kako bi ga "instalirao". ako bi instalirao WiDi driver prompta me da li je moj komp certificiran za to...ostaje još pitaje dali neka DLNA metoda ili što točno? Nekako mislim da nema smisla kupovanje nekakvog donglea jer mi se čini da tu funkcionalnost TV ima integriranu u sebi, nego je pitanje što trebam napravit na kompu da se to malo omogući? Ima li nešto banalno što sam previdio? ![]() Prijedlozi? ![]() edit: Pada mi na pamet bedasta ideja da preko team viewera vidim svoj desktop na mobu i onda ga mirroram na tv, al to mi je blagi overkill ![]() Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 28.12.2013. u 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Zašto jednostavno kad može komplicirano ![]() Ako je komp relativno blizu tv - u onda spoji tv kao drugi monitor ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|