|
![]() |
#1 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
problem sa pingom u igrama
Ovako imam jedan problem sa pingom. JA sam trenutno na t-comu. Bio sam se zalio na brzinu interneta do tada sam imao 4.3mbps i ping 30 na vecini servera njemackih i domacih i tako. Uglavnom nesto kada su uradili ping je skocio na 60-70-80 i brzina ostala ista. Svaki put kada ih zovem zbog brzine kazu da ju nemogu dobit posto imam maxtv i mogu imati samo trenutnu brzinu. Aj oko razumijem i to ali kada ih trazim da mi vrate postavke koje su prije bile oni to kao nerade neznaju nitko nista i nitko mi nezeli od njih pomoci u vezi pinga. Prije je bila opcija da se iskljuci interleaving i to je bilo smanjilo znatno ping. A sada kao nemaju vise tu opciju i kao moram koristit tu brzinu koju sada imam i ping oni to nemogu utjecat.. I sada mi tehicar kaze da udem u svoj router da tamo mogu nastimat sve i da si mogu sam nastimati da mi posloze postavke za ping |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
imam i ja sličan problem samo ne sa pingom (koji je 50) nego sa brzinom koja je sa cca 5-7mbps pala na 1,4mbps usred skidanja WoT-a prije par dana i ostala je ista iako je igra skinuta šaljem mail t-comu i pitam ih u čemu je problem,da li mi mogu provjerit liniju jel sve ok, odgovor je bio "koristite max-net mini flat paket za koji garantiramo minimalno 1mbps brzinu, nažalost ne možemo prijaviti smetnju jer imate brzinu iznad minimalnog" ok kontam, a zašto sam onda od početka korištenja max-net mini flat paketa (a to je 2 mjeseca) imao brzinu od 5 pa do 7mbps....negdje nešto šteka a oni su digli ruke od mene |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|