Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.04.2015., 16:03   #1
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
problem sa pingom u igrama

Ovako imam jedan problem sa pingom. JA sam trenutno na t-comu. Bio sam se zalio na brzinu interneta do tada sam imao 4.3mbps i ping 30 na vecini servera njemackih i domacih i tako. Uglavnom nesto kada su uradili ping je skocio na 60-70-80 i brzina ostala ista. Svaki put kada ih zovem zbog brzine kazu da ju nemogu dobit posto imam maxtv i mogu imati samo trenutnu brzinu. Aj oko razumijem i to ali kada ih trazim da mi vrate postavke koje su prije bile oni to kao nerade neznaju nitko nista i nitko mi nezeli od njih pomoci u vezi pinga. Prije je bila opcija da se iskljuci interleaving i to je bilo smanjilo znatno ping. A sada kao nemaju vise tu opciju i kao moram koristit tu brzinu koju sada imam i ping oni to nemogu utjecat.. I sada mi tehicar kaze da udem u svoj router da tamo mogu nastimat sve i da si mogu sam nastimati da mi posloze postavke za ping
Staro 24.04.2015., 18:09   #2
athmo
Guest

Citiraj:
Autor legija Pregled postova
Ovako imam jedan problem sa pingom. JA sam trenutno na t-comu. Bio sam se zalio na brzinu interneta do tada sam imao 4.3mbps i ping 30 na vecini servera njemackih i domacih i tako. Uglavnom nesto kada su uradili ping je skocio na 60-70-80 i brzina ostala ista. Svaki put kada ih zovem zbog brzine kazu da ju nemogu dobit posto imam maxtv i mogu imati samo trenutnu brzinu. Aj oko razumijem i to ali kada ih trazim da mi vrate postavke koje su prije bile oni to kao nerade neznaju nitko nista i nitko mi nezeli od njih pomoci u vezi pinga. Prije je bila opcija da se iskljuci interleaving i to je bilo smanjilo znatno ping. A sada kao nemaju vise tu opciju i kao moram koristit tu brzinu koju sada imam i ping oni to nemogu utjecat.. I sada mi tehicar kaze da udem u svoj router da tamo mogu nastimat sve i da si mogu sam nastimati da mi posloze postavke za ping
Jedini način za kojeg ja znam po pitanju isključivanja interleavinga i uključivanja FAST modulacije jest da se pošalje mail tehničkoj službi. Možda netko ima više informacija o ovome? Meni bi dobro isto došlo koja informacija više, s tim da sam od parice svega par metara. Rijetko vidim na parametrima linije ove errore da iskaču (Svega ima par stotina FEH grešaka nakon par tjedana rada).
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.04.2015., 19:17   #3
arrow
Premium
Moj komp

arrow's Avatar

Datum registracije: Nov 2014
imam i ja sličan problem samo ne sa pingom (koji je 50) nego sa brzinom koja je sa cca 5-7mbps pala na 1,4mbps usred skidanja WoT-a prije par dana i ostala je ista iako je igra skinuta
šaljem mail t-comu i pitam ih u čemu je problem,da li mi mogu provjerit liniju jel sve ok, odgovor je bio "koristite max-net mini flat paket za koji garantiramo minimalno 1mbps brzinu, nažalost ne možemo prijaviti smetnju jer imate brzinu iznad minimalnog"
ok kontam, a zašto sam onda od početka korištenja max-net mini flat paketa (a to je 2 mjeseca) imao brzinu od 5 pa do 7mbps....negdje nešto šteka a oni su digli ruke od mene
arrow je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno