Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Vaša preporuka na osnovu konfiguracije:
Windows XP SP3 32bit 0 0%
Windows XP SP3 64bit 0 0%
Windows 7 32bit 1 50.00%
Windows 7 64bit 1 50.00%
Glasači: 2. Ne možete glasati na ovoj anketi

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.11.2013., 15:29   #1
jacksper
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2013
HP Pavilion ZV6000

Već godinu i jače koristim lap top HP Pavilion ZV6000 i, sve u svemu, zadovoljan sam, ali postoji jedna caka kod njega koja mi je veoma čudna. On ima: AMD Athon(tm)64 Processor 3200+ na 2 GHz, 1,5 GB ram memorije i ATI mobiliti grafičku na 128 MB. Na njemu je trenutno instalirana Windows 7 32bit. Caka je vezana sa OS na njemu. WIN7 radi lepo (drajvere moram da nadjem preko Win updatera), neke i ne nadjem, ali radi lepo, dok Windows XP SP3 radi očajno, već par sati posle instalacije on počne da koči. Da li bi računar radio bolje sa WIN XP SP3 64bit pošto je do sada uvek instalirana 32bit-na verzija? Skidao sam bezbroj verzija XP a sa interneta, i uvek isto. Nije neki problem, ali recimo da Bluetooth i čitač kartica ne mogu da koristim na WIN7 zbog drajvera.
jacksper je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2013., 06:15   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Otkud si izvukao XP 64bit? Nestabilan do bola, manjak drivera,... Zaboravi ga. Osim toga, za 1.5Gb je nepotreban je 32bit verzija raspoznaje do 3.2Gb rama.
W7 se može koristiti i nađe se drivera, samo treba malo kopati - skineš driver od sličnog modela, potražiš putem HardwareID,...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno