|
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Takve performanse za tu cijenu, pa ne možeš se ljutit ni na buku ni toplinu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kaj se mene tice mogli ste objavit samo 2560x1440 i te tri grafe. Temperatura i buka pogotovo. Dobar zakljucak. Asus GTX670 DCU Mini ima nevjerojatnu potrosnju a ni buka nije bas uvjerljiva. Tu je nekaj krivo. Imas previse toga u tablicama, po mom misljenju i mozda bi trebal izbacit neke starije rezultate i sl. pa bu to konkretnije izgledalo. Sry na kritici, dobronamjerna je. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.11.2013. u 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
S druge strane ja obožavam stare rezultate, pogotovo za nas vlasnike starijih kartica koji tada možemo vidjeti koliko su nove jače i procijeniti da li nam se isplati upgrade ili ne. I da, ovo za GTX670 je mutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
290 vs 290X
Mene je najviše zanimalo da li ljudi s pravom čekaju ovaj komad hardvera vs X verzija. I da, nema neke razlike osim u cijeni ![]() Preskačem iako je super cijena/brzina jer sam kupio nešto podjednako dugo - Radeon 5870 pa se mogu stavljat slikice kroz pleksi, fol sam vlasnik ove kartuše ![]()
![]() |
#6 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
dobre grijalice u svakom slučaju,mjenjao bi ovu užasno hladnu 7950 za 290 ili 290X |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|