|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Komp zuji
E ovako.Kupio sam frendu kod nas na forumu komponente za komp.Sve skoro novo i sve pod garancijom.Sklopim ja komp sve radi, upalimo igru počne zujiti iz napajanja i na monitoru smetnje kao kad netko buši bušilicom,zvuk zujanja se čuje iz zvučnika i iz napajanja i mjenja se kako mjenjamo ekrane po meniu od igre,kako se mjenja zvuk tako se mjenjaju smetnje na monitoru(širina crta koje se pojave).Kontam ja grafa donesem svoju i dalje zuji ali drugačije i manje(znači nije grafa) imao neki stari HDD promjenimo za novi i dalje zuji(nije HDD), javim se gospodinu koji mi je prodao napajanje(jedina komponenta koja nije pod garancijom trgovine,nego samo gara našeg člana) kaže čovjek izvadio napajanje iz svog kompa i radilo 100% ali on šalje drugo bez problema.Stiglo novo napajanje i opet isto-zuji i dalje samo sada ne zuji iz napajanja nego iz zvučnika i smetnje na monitoru(nije ni napajanje) e sad je ostala samo matična , CPU i RAM.Pošto nemam MBO niti CPU toga tipa pa da mogu isprobati šta da radim, kako da isprobam šta nevalja.Moja je sumnja na matičnu. Konfa je sljedeća: i5 3570K Patriot 2xGbb DDR3 MBO MSI Z77A-G45 MSI ati 7850 Seasonic 520W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
jel zuji kad isključiš zvučnike? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
bit će da je zvučna u banani, probaj sa nekom pci zvučnom pa vidi jel će onda zujat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|