|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kompletno rijesenje za izradu web stranice ( All-in-One )
Pozdrav ! Član sam jedne neprofitne udruge i radio sam sam stranicu za nju. Sada bih za verijem ove zime kad dodje lose vrijeme, malo se igrao sa necim malo boljim i probao sloziti nesto oku ugodnije i nadam se bolje. Evo stranice koju sam radio : http://ftvinkovci2013.wix.com/ft-vinkovci Znaci sve se radi online i nije to toliko zahtjevno ali bih htio to malo drugacije sloziti ali ovdje postoje neki limiti pa bih se probao barem pograti sa necim malo boljim. Postoji li neko All-in-One rjesenje sa kojm bih mogao izabrati neki tamplet i onda po njemu uz neke moje preinake sloziti stranicu. Dodavati kasnije slike i video uratke i sl. Recimo napravim kompletnu stranicu i onda kad sam zadovoljan, uploadam ju na neki server. Po pitanju same izrade znaci iz prilozenog uratka se vidi da sam pocetnik i ne bih nista kodirao i sl. radnje vrsio već bih samo već gotove djelove koristio. Probao sam WYSIWYG Web Builder ali je probna verzija od 30 dana a cini mi se da bih mogao sa njim raditi bez problema. Barm tako sada mislim.Igrao sam se sa tom trial verzijom nekih sat vremena i ok mi je. Postoji li neki besplatni softver ili da se bacim na "dreamwiever". Dali se uopce isplati sa njim poceti igrati nekomu kao ja ili je to za mene ipak prezahtjevan softver. Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Probaj pogledati ovdje http://www.freshcreator.com.hr/tour/izrada-stranica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pokraj Joomle i ostalic CMS riješenja nema potrebe razmišljat o softweru za kreiranje web stranice ![]() Samo pogledaj pojmove poput Joomle, Drupal.a i sličnih stvari. Većina hosting providera ih ima već predinstalirane tako da je dosta jednostavno postavljanje, mislim da postoje i besplatni hostinzi s njima tako da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kao što kolega iznad mene kaže, razmisli o CMS-u, moj savjet - wordpress. Dobra dokumentacija, jednostavno sučelje, nađi si neki free template koji ti odgovara i to je to. Ima čak i par programčića za kreiranje templateova za popularnije CMS-ove. Davnih dana sam bio instalirao Artisteer i bio je ok za početnika, ali mislim da program nije besplatan..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|