|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
![]() evo pitanjce jedno ako ima kakih eksperta za mikrotik ovdje.... jel se moze izvest bridge na mikrotiku (uopce neznam kako) da radi kao i onaj winxp-ov hibrid da kartice u tom slucaju nemaju svoju ip-adresu, a da bridge preuzme ip koji mu ja navedem..... samo da napomenem, nisam uspio uopce napravit bridge na mikrotiku... unaprijed hvala na odgovoru... :confused:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
To sto zelis (nakon sto naravno upogonis bridge) je NAT. Imat ces masquarade na jednom in interfaceu na izlazni interface (IP). E sada moras malo vise objasniti sto ti treba. Nisam ekspert ali mislim da bi mogli nes izkemijati:-) Nadam se da ne mislis izlevati kakvu wireless zajednicu tako da platis 1 clanarinu a spojis 10 ljudi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Mislim da se u mikrotiku ne moze napraviti bridge. Tebi to vjerojatno treba da bi furao 10 ljudi preko jedne mac adresse odnosno IP adresse. Sretno...
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Miktorik se MOZE podesiti da radi kao brigde. reci tocno sto ti treba, jer postoji toliko varijacija na temu, moras znati tocno sta hoces!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|